آسمان و آب در جزیره کیش آرام شد

با روی‌کار آمدن مدیران مدبر؛

آسمان و آب در جزیره کیش آرام شد

چهارشنبه, ژانویه 1, 2025 - 18:18 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

از آبان ۱۴۰۰ در روز کیش، سعید محمد، با بی تدبیری تمام، جعفر آهنگران را با تمام برنامه هایش مات کرد و جوانی بی سابقه که در روز معارفه کارکنان منطقه آزاد، دنبال رزومه میگشتند، معارفه کرد. سعید محمد بعد از مدتی به حرف وزیر عمل نکرد و اشاره کرد که فقط با ریاست جمهور مستقیم در ارتباط است و بعد از مدتی بدون توضیح کنار رفت. پس از آن بدون اندیشه وزیر ناکار آمد دولت سیزدهم در وزارتخانه کار، که مبهوت مانده بود و با طعم شکست فرمان مدیریتی مناطق آزاد را بدون برنامه در دست گرفت. عزل و نصب‌های مختلف و بی‌ثباتی در مناطق به ویژه منطقه آزاد کیش دچار یک بحران شده بود و شرکت‌های خصوصی و پروژه‌های مختلف عمرانی نیمه تمام رها بودند و مدیرانی که فقط معاونت‌های مختلف را منتصب بر کار می‌کردند. 

به گزارش دیوان اقتصاد، با تحول بزرگ و تاریخی در دولت چهاردهم  و انتصاب وزیر اقتصاد، دکتر همتی، کارشناس و تحلیلگر و دغدغه مندی از جنس مناطق آزاد دکتر رضا مسرور مدیریت دبیر خانه شورایعالی منطاق آزاد را پذیرفت و سپس اولین انتصاب با تجربه ای که در حوزه های مختلف داشت در کیش بود و لبخند و آرامش را به کیشوندان و مناطق آزاد، هدیه کرد.
 
جعفر آهنگران
جعفر آهنگران، سوابق متعددی در امور مربوط به سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور دارد. وی در بهمن ماه 1399 به جای مجید صفدری به سمت سرپرستی توسعه مدیریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد انتخاب شده بود.
آهنگران همچنین در امور مناطق ویژه اقتصادی نیز در مناصبی حضور داشته است. از مهمترین سوابق کاری جعفر آهنگران باید به مشاور دبیر در امور مناطق ویژه اقتصادی اشاره کرد.
البته او در سال 97 به عنوان مدیریت هماهنگی مناطق ویژه اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز اشتغال داشت.

 

محمدرضا نوایی لواسانی
حکمرانی آهنگران در منطقه آزاد کیش تنها 9 ماه به طول انجامید و سعید محمد، محمدرضا نوایی لواسانی را با عنوان سرپرست، جایگزین آهنگران کرد.
اما پس از حدود چهار ماه، حکم سرپرستی وی به مدیرعاملی تبدیل نشد و وی ناچار به استعفا و ترک پست گردید.
در طول فعالیت لواسانی در کیش، حواشی زیادی در رابطه با این مدیر به وجود آمد که مهمترین آن سواستفاده از قدرت و واردات غیرقانونی خودرو بود که در بعضی خبرها از بازداشت وی نیز حکایت می‌کرد.
البته این خبرها بعد از مدتی توسط  لواسانی تکذیب شد و اذعان کرد که «شایعه بازداشت برای دوستان مطلع به ویژه بنده خنده دار است چراکه تا کنون سابقه واردات حتی یک دستگاه خودرو را نیز ندارم.»
طی فعالیت چند ماهه وی تغییر و تحولات زیادی در سازمان منطقه آزاد کیش رخ داد و این مجموعه با بیش از 18 سرپرست در رده های بالای مدیریتی و معاونت ها اداره می شد.
پس از استعفای وی سعید محمد همچنان اصرار بر دادن سمت عالی به این فرد جوان را داشت و طی حکمی لواسانی را به عنوان مشاور عالی خود در دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب کرد.
از مهمترین سوابق کاری لواسانی می توان به رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری رویای روز کیش، مشاور معاون رییس جمهور در بنیاد شهید، مدیر عامل هولدینگ دیدار ایرانیان، رییس هیات مدیره شرکت لیزینگ دی و عضو هیات مدیره شرکت نوسازان شهر تهران اشاره کرد.
 
مهدی کشاورز
4 روز بعد از استعفاء جنجالی محمد رضا نوایی لواسانی ، مهدی کشاورز با حکم سعید محمد به عنوان مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش منصوب شد.
وی دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران و کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار بود. از جمله سوابق اجرایی مهدی کشاورز می توان به این موارد اشاره کرد: مدیر عامل موسسه نور در تهران، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت مهندسی توسعه آب تابان، عضو هیئت مدیره شرکت تامین مسکن نوید ایرانیان، سرپرست شرکت تامين مسكن جوانان، مسئول نقشه برداری و معاونت فنی موسسه حرا ، مسئول دفتر فنی شرکت مهندسی سپاسد، مدیرفنی و جانشین مدیر پروژه سد کارون ۴ لردگان استان چهارمحال بختیاری، و آخرین سمت وی تا قبل از انتصاب به مدیرعاملی سازمان منطقه آزاد کیش ،با حکم سعید محمد به عنوان مشاور دبیر و مدیرکل امور فنی، زیربنایی و املاک دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منصوب شده بود.
معارفه این مدیر نیز با جنجال‌هایی روبرو بود. فضای جلسه معارفه پشت درهای بسته و بدون حضور کیشوندان و اصحاب رسانه برگزارشد که این موضوع به شدت مورد انتقاد رسانه‌ها قرار گرفت.
حضور مهدی کشاورز در مناطق آزاد اندکی پس از برکناری سعید محمد با حکم حجت عبدالملکی دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد در دی ماه 1401 به پایان رسید.
اما کشاورز به حکم عزل خود انتقاد داشت و آن را غیرقانونی عنوان کرد. البته لازم به ذکر است که حکم جنجالی در کنگره شهدای غواص کار دست مدیرعامل داد.
 

رحیم سرهنگی
با برکناری مهدی کشاورز سرپرستی سعید پورزادی، آغاز می شود و بعد از گذشت 5 ماه  رحیم سرهنگی در  خردادماه 1402 به عنوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش معرفی می‌شود.
وی با پایان دوره سرپرستی سعید پورزادی با حکم حجت عبدالملکی به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش منصوب شد.
بررسی سوابق اجرایی رحیم سرهنگی نشان می دهد که تا پیش از انتصاب در کیش،  رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی، مدیرکل توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار، مدیر اجرایی سازمان نوسازی شهرداری تهران، مدیر پروژه توسعه صنعتی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، نایب رییس کارگروه بازار شورای عالی اشتغال در وزارت صمت، مدیر آموزش، برنامه و توسعه بانک قرض الحسنه رسالت و عضویت در کارگروه نوآوری و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در کارنامه خود ثبت کرده بود.
 
مسرور با اقتدار وارد میدان عمل شد 
با اتفاقات اردیبهشت ماه سال 1403 و تحولات در دولت و وزارت اقتصاد، رضا مسرور با حکم و تدبیرشایسته عبدالناصر همتی جایگزین عبدالملکی شد. فردی که سال‌ها جایش در عالی‌ترین مقام سازمان مناطق آزاد حس می‌شد.
رضا مسرور متولد ۱۳۴۶ با دارا بودن مدرک MBA از دانشگاه شهید بهشتی تهران و فوق لیسانس مدیریت با گرایش سیستم‌ها، تحصیلات آکادمیک قوی در زمینه مدیریت و اقتصاد دارد.
مسرور کارنامه درخشانی درمناطق آزاد دارد. ریاست هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه کیش، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، مشاور مدیرعامل در امور اقتصادی و سرمایه‌ٰگذاری منطقه آزاد کیش، عضو هیأت مدیره شرکت خدمات گردشگری کیش،عضو هیأت مدیره شرکت آب و برق کیش، عضو هیأت مدیره مرکز توسعه تجارت کیش، ریاست کارگروه رفع موانع صادرات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری، سرپرست معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو از جمله سوابق این مدیر مدبر است.
شاید به جرات بتوان گفت که مسرور با توجه به سوابق خود، از معدود مدیران کاردان تاریخ شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

 

محمدجعفر کبیری بدون تعارف و براساس شایسته سالاری، مدیران جهادی را دعوت به کار می نماید

مدتی بعد از رویکار آمدن دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد، محمدجعفر کبیری به سمت مدیرعاملی سازمان مناطق آزاد کیش منصوب شد.
وی نماینده دوره دوم و سوم مجلس و دانش آموخته اقتصاد از دانشگاه تهران و شهید بهشتی در مقاطع کارشناسی و ارشد است.فعالیت به عنوان مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مشاور عالی شركت بازرگانی دولتی ایران و عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد كیش ومعاون تعاون و رئیس اندیشکده تعاون وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی (دولت دوازدهم) بخش دیگری از سوابق اجرایی کبیری است.محمد جعفر کبیری در اول آذرماه 1403 به عنوان مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش جایگزین رحیم سرهنگی شد.
وی پس از دریافت حکم خود، تغییرات زیادی را به این منطقه آزاد مهم کشور آورد و مدیران بسیاری از بخش‌های کیش تغییر کردند و از آخرین این تحولات می‌توان به انتصاب معاونت‌های جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش اشاره کرد.
از اقدامات مهم کبیری می‌توان به تغییرات در بخش روابط عمومی این سازمان نیز اشاره کرد. وی سید حسین احمدنژاد را به عنوان سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش انتخاب کرد.
سید حسین احمدنژاد دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم ارتباطات است و پیش‌تر در سمت‌هایی همچون مدیریت روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، مدیریت روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان رضوی، رئیس برند و روابط عمومی هلدینگ دانش‌بنیان گسترش صنعت علوم زیستی (لیدکو)، رئیس کارگروه اقتصاد رسانه صندوق پژوهش و فناوری‌های غیردولتی فاندکو و ریاست کارگروه صنایع خلاق شتاب‌دهنده توسعه فناوری‌های نوین ایرانیان فعالیت داشته است.

دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در گام دوم انقلاب اسلامی
وی در مدت کوتاهی که این سمت را دریافت کرده است، توانسته ارتباط مناسبی با رسانه‌ها برقرار کند و قطعا دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد با روند صعودی و امید بخش در گام دوم انقلاب اسلامی در حوزه رونق تولید و مهار تورم و جهادتبیین با برنامه وارد میدان عمل شده است و  روابط عمومی مجموعه ها به همراه مدیران تازه نفس و مستعد مناطق، گام های بزرگی در راستای صادرات و ارزآوری و جذب گردشگر و سرمایه گذار داخلی و خارجی خواهند بر داشت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.