انتقاد نماینده دامغان از عملکرد بانک‌های خصوصی

انتقاد نماینده دامغان از عملکرد بانک‌های خصوصی

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد نظامی بانکی کشور، خواستار انحلال بانک‌های خصوصی و تعریف جدید برای بانک‌های دولتی شد و گفت: بانک‌ها به یک غده سرطانی برای اقتصاد تبدیل شده‌اند.

به گزارش دیوان اقتصاد، علی اکبر علیزاده برمی در نشست علنی امروز چهارشنبه(۲۵ تیرماه) در نطق میان دستور گفت: اینکه در این جنگ که با تمام قدرت و توان توسط آمریکا و رژیم صهیونی علیه ایران صورت گرفت، پیروز شدیم، به دلیل عمل به دستورات امام مسلمین و ولی فقیه درخصوص اجرای دفاع مقاومتی است.

علیزده افزود: همان دفاعی که پس ازحمله آمریکا به عراق و افغانستان، اساس ساختار جدید نیروهای مسلح قرار گرفت و امروز ثمرات آن را به عیان دیدیم، چطور ایران اسلامی در یک زمان دو قدرت اتمی دنیا را آنچنان ذلیل کرد که همه عالم همچنان از آن سخن می‌گویند.

وی با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته درباره اقتصاد مقاومتی گفت: متاسفانه مسولان به حرف ایشان گوش ندادند که سبب همه گرفتاری و مشکلات در تولید ثروت، اشتغال و گشایش در معیشت مردم شد. درحالی که ما همان ملتی هستیم که در ۸ سال جنگ تحمیلی درحالی که ۶ استان کشور درگیر جنگ بود و ضد انقلاب در داخل کشور ناامنی ایجاد و آمریکا نیز ما را تحریم کرده بود؛ به بهترین نحو زندگی مردم را اداره کردیم.

سیاست‌های اقتصادی دهه اول انقلاب، به عنوان معجزه اقتصادی نامیده شده است

علیزاده با اشاره به الگوهای مدیریتی ۸ سال دفاع مقدس، عنوان کرد: سیاست های اقتصادی دهه اول انقلاب، به عنوان معجزه اقتصادی نامیده شده است، کالاهای اساسی شامل تغذیه و بهداشت، به صورت سهمیه بندی و با قیمت دلار ۷ تومان در اختیار مردم قرار گرفت. به تعهدات قانون اساسی یعنی تحصیل و بهداشت رایگان عمل شد و دولت میلیون ها مسکن از طریق تعاونی های مسکن با اهدای زمین ارزان قیمت و مصالح یارانه ای در کشور ساخت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه افزود: دولت در این دوره دفاع مقدس از حیف و میل ارز جلوگیری کرده و ارزهای صرفه جویی شده را در ساخت صنایع اصلی هزینه کرد و صنایع اصلی کشور محصول آن دوران سرمایه گذاری است. به دلیل وجود صنایع مادر؛ میلیون ها نفر درحوزه صنایع کوچک و ریخته گری ها هزاران کارگاه کوچک درست شد.

نماینده مردم دامغان در مجلس با اشاره به مشکلات اقتصادی در بعد از جنگ تحمیلی، تصریح کرد: اما متاسفانه بعد از جنگ تحمیلی هشت ساله ایدئولوژی اقتصادی کشور ناگهان تغییر کرد و دیگر مردم نقش چندانی در آن نداشتند. به نام "اقتصاد باز" بانک های دولتی که اصلی ترین تامین کننده فعالیت های تولیدی در کشور بودند، شبه خصوصی شدند.

علیزاده برمی اضافه کرد: در سال۷۸ به بانک های خصوصی اجازه داده شد وارد اقتصاد شوند و در سال ۸۴ تعریف جدید از اصل ۴۴ قانون اساسی شد و معادن و صنایع اصلی کشور با عنوان "خصوصی سازی" به غارت خاندان هزار فامیل تازه شکل گرفته واگذار شد؛ معادن و صنایعی که برای روز مبادا درست شده بود تا به جای درآمدهای نفتی از درآمدهای حاصل از صادرات آن ها، کشور را اداره کنیم به غارت رفت.

وی با بیان اینکه اکنون خصولتی ها خودشان یک معضل بزرگ برای کشور شده اند، تاکید کرد:این صنایع شامل محصولات فلزی و پتروشیمی ها محصولاتشان را صادر کرده اما ارزشان را وارد نمی کنند. بانک ها به یک غده سرطانی برای اقتصاد تبدیل شده اند؛ که نمایندگان خواستار انحلال برخی از آن ها شده اند ولی کماکان فعال هستند و به غارت گری های عظیم خود ادامه داده و خون مردم را در شیشه می کنند و متاسفانه هیچ نشانه ای از برخورد قوا مخصوصا مجلس به چشم نمی خورد.

طبقه جدیدی از صاحبان سرمایه و الیگارشی‌ها در کشور شکل گرفته است

علیزاده با بیان اینکه طبقه جدیدی از صاحبان سرمایه و الیگارشی ها در کشور شکل گرفته است که متاسفانه منافع آن ها برای قوا برمنافع عموم مردم غالب است، گفت: درحالی که ما در شرایط بسیار خاص قرار داریم و شاید در مدت ۸ سال جنگ تحمیلی هم با چنین تهدیدهایی در کشور مواجه نبودیم.

هزاران نفر با موتورسیکلت و تاکسی های اینترنتی کار می کنند و حقوق کارمند و کارگری ضرب المثل درآمد بخور و نمیر! است؛ اگر معیشت این مردم دچار مشکل شود همان چیزی است که آمریکا و اسرائیل منتظر آن هستند تا ضربه ای را که در جنگ تحمیلی اخیر نتوانستند به ما بزنند با این روش انجام دهند.

نماینده مجلس دوازدهم با انتقاد از آ«چه بروکراسی در ادارات خواند، مطرح کرد: کاغذبازی در ادارات و حاکمیت یک اقلیت کوچک فاسد که تمام سرمایه های کشور را در اختیار گرفته است؛ نمی گذارد اتفاقی بیفتد! باید تصمیم اساسی گرفته شود که همان اجرای نسخه اقتصادی مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، تحریم دشمنی ها و خصومت های شدید می تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور باشد. حفظ ارزش پول ملی و افزایش آن مهمترین بخش اقتصاد مقاومتی است که بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل می کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید نظام پرداخت یارانه ای به صورت کالابرگ با استفاده از سیستم های هوشمند در اختیار مردم قرار گیرند تا به ثبات و آرامش فکری مردم کمک کند، خاطرنشان کرد: تخصیص منابع باید به سرعت به طبقات محروم تغییر کند، باید با انحلال بانک‌های خصوصی و تعریف جدید برای بانک‌های دولتی شر سرطان بانک ها را از سر مردم کم کرد. باید انفال را از دست غارتگران بیت المال مردم درآرود و آن ها را به بیت المال مسلمین بازگرداند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.