همزمان با هفته بیمه و در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی، مدیرعامل، اعضای هیاتمدیره، معاونان مدیر عامل، مدیران و کارکنان بیمه آسیا با حضور در ساختمان شماره یک ، با اهدای خون خود، جلوهای از تعهد سازمانی و همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
رویداد انسان دوستانه اهدای خون به مناسبت هفته بیمه در بیمه آسیا
رویداد انسان دوستانه اهدای خون به مناسبت هفته بیمه در بیمه آسیا

به گزارش دیوان اقتصاد، مجتبی حیدری، نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا،به همراه اعضای هیات مدیره ،معاونان مدیر عامل، مدیران و کارکنان بیمه آسیا در رویداد سازمانی اهدای خون به مناسبت هفته بیمه با همکاری سازمان انتقال خون استان تهران شرکت کردند.
این رویداد که نشان دهنده روحیه جهادی و انسانی این خانواده بزرگ سازمانی است امسال در روزهای ۱۶ و ۱۷ آذر و در هفته بیمه در حال برگزاری است که روز اول مورد استقبال ویژه همکاران بیمه آسیا و مدیران قرار گرفت.
گفتنی است ترویج فرهنگ نیکوکاری و تقویت حس مسئولیتپذیری اجتماعی در میان کارکنان از اهداف مهم این رویداد سازمانی است که هر سال در بیمه آسیا برگزار و مورد استقبال قرار می گیرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 331،600 | |
| دلار | - | 1،217,700 |
| لیر | 28,500 | |
| پوند | 1,623,900 | |
| یوان | 172,300 | |
| یورو | 1،418,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,298,850,000 | |
| سکه تمام | 1,234,700,000 | |
| سکه نیم | 683,100,000 |



























































































