علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم و هیات همراه با هدف پایش مستقیم عملکرد و بررسی توانمندیهای اجرایی از شعب این شرکت در استانهای سمنان و مازندران بازدید کردند.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بازدید مدیرعامل بیمه معلم از شعب سمنان و مازندران
بازدید مدیرعامل بیمه معلم از شعب سمنان و مازندران

به گزارش دیوان اقتصاد، این برنامه نظارتی با حضور رسول ساجدی معاون توسعه بازار و شبکه فروش، مجید گرشاسبی معاون فنی بیمههای زندگی و برخی از مدیران این شرکت در شعبه سمنان آغاز شد. صیادزاده طی این بازدید، با قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان دیدار و درباره راهکارهای توسعه تعاملات و تسهیل فرآیندهای خدمترسانی به فرهنگیان گفتگو کرد.
در ادامه این سفر، مدیرعامل بیمه معلم به همراه تیم مدیریتی خود، مجتمع مازندران و شعب آمل و بابل را ارزیابی کرد تا ضمن بررسی زیرساختهای عملیاتی، نیازهای پشتیبانی این واحدها شناسایی شود.همزمان با حضور مدیرعامل بیمه معلم در مازندران، جلسهای با حضور فریدون کلبادینژاد مدیرکل آموزش و پرورش این استان و علی بابایی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.
حاضران در این نشست بر ضرورت همافزایی راهبردی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای ارتقای رضایتمندی ذینفعان تأکید کردند.
مدیرعامل بیمه معلم در جمعبندی این سفر، بازدیدهای میدانی را ابزاری حیاتی برای شناسایی چالشها و بهبود مستمر استانداردهای عملیاتی دانست و آن را یکی از محورهای اصلی مدیریت برای تعالی شبکه فروش در سراسر کشور برشمرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |

















































































