با پیشنهاد بیمه مرکزی ج.ا.ایران، به منظور تسهیل خرید بیمهنامه اجباری شخص ثالث و همچنین با هدف کاهش تبعات ناگوار اجتماعی و اقتصادی ناشی از حوادث وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه، صد در صد مبلغ جریمه حق بیمه وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی فاقد بیمهنامه بخشیده شد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث از سوی بیمه سرمد
بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث از سوی بیمه سرمد

به گزارش دیوان اقتصاد، با پیشنهاد بیمه مرکزی ج.ا.ایران، به منظور تسهیل خرید بیمهنامه اجباری شخص ثالث و همچنین با هدف کاهش تبعات ناگوار اجتماعی و اقتصادی ناشی از حوادث وسایل نقلیه فاقد بیمهنامه، صد در صد مبلغ جریمه حق بیمه وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی فاقد بیمهنامه بخشیده شد.
براساس این ابلاغیه، در صورتی که بیمهنامه شخص ثالث وسایل نقلیهای که مشمول جریمه هستند، به مدت ۱۲ روز از تاریخ ۲ شهریور ۱۴۰۵ لغایت ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۵ صادر شود، کلیه جرایم دیرکرد مربوط، به صورت صددرصد مورد بخشودگی قرار خواهد گرفت.
این اقدام در راستای حمایت از اقشار مختلف جامعه و همچنین به مناسبت آغاز هفته دولت که با هفته وحدت و اعیاد با سعادت ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) مقارن شده است، صورت پذیرفته.
از تمامی مالکان خودرو دعوت میشود تا در این بازه زمانی با مراجعه به شعب و نمایندگان رسمی شرکت بیمه سرمد در سراسر کشور و یا مراجعه به سامانه جامع بیمه گری دیجیتال سرمد من به آدرس my.sarmadins.ir نسبت به تمدید یا تهیه بیمهنامه شخص ثالث خود اقدام نموده و از این فرصت استثنایی بهرهمند شوند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،925,000 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,850,100,000 | |
| سکه تمام | 1,801,450,000 | |
| سکه نیم | 945,000,000 |



























































































