طرح ملی تولید پوشاک در مناطق روستایی با مشارکت بانک کشاورزی کلید خورد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
مشارکت بانک کشاورزی در طرح ملی تولید پوشاک
مشارکت بانک کشاورزی در طرح ملی تولید پوشاک

به گزارش دیوان اقتصاد، در مراسمی که با حضور محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و محمد شریعتمداری وزیر صنعت،معدن و تجارت برگزار شد، طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی کلید خورد که تسهیلات طرح مذکور با مشارکت این بانک پرداخت خواهد شد.
بر اساس تفاهم نامه امضا شده بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت، معدن و تجارت، طرح تولید پوشاک در مناطق روستایی با سرمایه حداقل ٦٨میلیارد تومان در هر استان اجرا خواهد شد و استانهای کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، همدان و گیلان که نرخ بیکاری بالاتر و ظرفیت تولید پوشاک را دارند، استانهای هدف هستند.
بر اساس این گزارش، تسهیلات پرداختی با مشارکت بانک کشاورزی و با سود مصوب 18درصد پرداخت میشود که نیمی از آن از سوی سازمان برنامه و بودجه در قالب یارانه سود پرداخت خواهد شد.
این گزارش می افزاید، پیشبینی شده در هر استان حدود ٩ میلیارد و ٨٠٠ میلیارد تومان یارانه سود پرداخت شود و بر این اساس سود بازپرداخت تسهیلات ٩ درصد و در دوره پنج ساله خواهد بود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |



















































































