قاسمی، سرپرست مدیریت ریسک‌گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس شد

با حکم محمد شریعتمداری؛

قاسمی، سرپرست مدیریت ریسک‌گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس شد

در حکمی از سوی مدیرعامل گروه صنایع‌ پتروشیمی خلیج‌فارس، مازیار قاسمی به عنوان سرپرست مدیریت ریسک این گروه منصوب شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، قاسمی دارای مدرک کارشناسی رشته مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات و کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی-مالی از دانشگاه آزاد و دکتری رشته مدیریت مالی از دانشگاه پوترا مالزی است. 

او علاوه بر عضویت در هیئت علمی دانشگاه، پیش از این رئیس اداره ریسک زنجیره تامین خوراک گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس بود. 

تدوین اهداف و راهبردهای کلان مدیریت ریسک برای کسب و کارها شرکت‌های تابعه گروه و شرکت مادر، توسعه سازو کار حکمرانی ریسک گروه از طریق فعال کردن کمیته ریسک در هیأت مدیره‌های شرکت‌های تابعه و ایجاد رابطه یکپارچه ساختاری بین آن‌ها و کمیته ریسک در شرکت مادر و شناخت محیط کسب و کارهای مختلف گروه و پیشران‌های راهبردی موثر بر ریسک عملکرد در کسب و کارها و شرکت‌های تابعه گروه از جمله مواردی است که شریعتمداری در این حکم انتصاب بر آن‌ها تاکید کرده است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.