توقف دریافت هزینه از مشتریان نیازمند همکاری بدون هزینه ثبت احوال در استعلام اطلاعات مشتریان

توقف دریافت هزینه از مشتریان نیازمند همکاری بدون هزینه ثبت احوال در استعلام اطلاعات مشتریان

رئیس کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: به علت هزینه دار بودن استعلام اطلاعات مشتریان از ثبت احوال، بانک ها هم این هزینه را از مشتریان دریافت می کنند.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خبرگزاری صداوسیما، توقف دریافت هزینه از مشتریان نیازمند همکاری بدون هزینه ثبت احوال در استعلام اطلاعات مشتریان کوروش پرویزیان در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود اینکه بانک مرکزی اخذ کارمزد بابت استعلام اطلاعات مشتریان از ثبت احوال را ممنوع اعلام کرده بانک ها همچنان از این بابت هزینه ای دربافت می کنند افزود: سازمان ثبت احوال این هزینه را از بانک ها دریافت می کند از این رو باید یا بانک مرکزی در تعامل با این سازمان، ترتیبی اتخاذ کند که ثبت احوال هزینه ای بابت استعلام اطلاعات مشتریان طلب نکند یا این هزینه را از محل دیگری تامین کند.
وی با بیان اینکه هیچ یک از دو راهکار هم اکنون اجرا نمی شود گفت: بانک ها بابت هزینه ای که به ثبت احوال پرداخت می کنند از مشتری هم هزینه استعلام را دریافت می کنند.
اگرچه از 15 بهمن بانک مرکزی در بخشنامه ای، اقدام بانک ها را در اخذ کارمزد اضافی از مشتریان به عنوان هزینه استعلام اطلاعات مشتریان از ثبت احوال ممنوع کرده اما تاکنون برخی بانکها 200 تا 600 تومان به صورت غیرقانونی از مشتریان، دریافت می‌کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.