معیشت مردم به یک شوک بزرگ نیاز دارداخبار پولی مالی- هرچند در بخش هایی از اقتصاد کشور همچنان رکود حاکم است؛ اما کل اقتصاد کشور به سمت رونق اقتصادی حرکت می کند.
معیشت مردم به یک شوک بزرگ نیاز دارد
معیشت مردم به یک شوک بزرگ نیاز دارد
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از اخبار پولی مالی، مهدی تقوی – استاد دانشگاه و کارشناس مسائل اقتصادی در باره نشانه ها و شاخص های خروج اقتصاد کشور از رکود گفت: سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید متفاوت از دولت قبلی است و با روی کار آمدن روحانی نرخ رشد منفی به مثبت تغییر و نرخ تورم نیز کاهش پیدا کرد که تمام این تحولات حامل خبرهای خوبی برای اقتصاد کشور است.
تقوی با اشاره به تاثیرگذاری مثبت برجام و مذاکرات هسته ای بر اقتصاد کشور؛ اظهار کرد: با چنین گشایشی در سیاست کشور، پاره ای از مشکلات مربوط به تحریم ها برطرف شد و در حال حاضر قیمت نفت به بالای 40 دلار رسیده که این مهم بارقه ای از امید را در فعالان اقتصادی ما ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: اگر برنامه ها و اقدامات دولت های گذشته همچون سهیمه بندی یارانه و یا سیاست تعدیل اقتصادی مجدد اجرایی نشود می توان گفت که شیب حرکت به سمت رونق اقتصادی بسیار امیدوار کننده است.
تقوی با اشاره به پیش بینی رشد 5 تا 6 درصدی برای اقتصاد کشور در سال جاری به اخبار پولی مالی گفت: تحقق این رشد اقتصادی نشانگر رونق اشتغال در کشور و کاهش شاخص رکود و نرخ تورم است که در نتیجه با افزایش دستمزدها، قدرت خرید مردم افزایش پیدا خواهد کرد.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در حالیکه در دولت قبلی سیر فعالیت های اقتصادی نزولی بود؛ در این دولت با اتخاذ سیاست های درست و مدبرانه روند صعودی را در اقتصاد شاهد هستیم که از آن تحت عنوان رونق اقتصادی یاد می شود.
وی معتقد است: در بخش کلان اقتصاد کشور با رشد 3 تا 4 درصدی نسبت به دوره قبل مواجه شده ایم که با رونق تولید و اشتغال همراه است. بدین ترتیب با افزایش سطح دستمزدها، معیشت مردم به یک شوک بزرگ نیاز دارد که با دستیابی به نرخ رشد 6 درصدی در سال جاری و کاهش نرخ تورم امید می رود شاهد تغیراتی در سطح زندگی مردم باشیم.
به گفته تقوی؛ هرچند در بخش هایی از اقتصاد کشور همچنان رکود حاکم است؛ اما کل اقتصاد کشور به سمت رونق اقتصادی حرکت می کند و به تعبیری شیب منحنی مثبت است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد