کشفیات کالاهای قاچاق 23 درصد افزایش یافت

کشفیات کالاهای قاچاق 23 درصد افزایش یافت

مدیرکل روابط عمومی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به افزایش 23 درصدی کشفیات کالاهای قاچاق، گفت: ستاد با قوت و طبق برنامه به ماموریت‌های خود ادامه می‌دهد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، پس از انتصاب «حبیب‌اله حقیقی» رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در یکی از دستگاه های دولتی و معرفی نشدن رئیس جدید برای این ستاد، برخی از افراد و رسانه ها سخن از تعطیلی این ستاد به میان آوردند و اعلام کردند که فعالیت‌های مبارزه با قاچاق کالا متوقف شده است.
در این میان، برخی دیگر به طرح گمانه زنی هایی از جمله انتقال ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت کشور پرداختند.
«رضا بهشتی زاده» اما امروز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار اقتصادی ایرنا، گفت: چنین حرف و حدیث هایی مانع از اجرای ماموریت‌های ستاد در مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیست و خللی در انگیزه دستگاه‌های متولی ایجاد نمی کند.
وی با اشاره به اینکه ستاد با قوت و طبق برنامه به ماموریت‌های خود ادامه می‌دهد، اضافه کرد: رئیس ستاد قاچاق کالا و ارز مسئولیت دیگری بر عهده گرفته است اما صِرف اینکه رئیس ستاد هنوز تعیین تکلیف نشده، دلیلی بر تعطیلی ستاد نیست.
وی تاکید کرد: نشانه متوقف نبودن فعالیت‌های ستاد، دستاوردهای اخیر این مجموعه است؛ اگر در مبارزه با قاچاق کالا و ارز کار نمی شود چرا کشفیات افزایش پیدا کرده است؟ چرا دستورالعمل های اجرایی طرح‌هایی مانند رجیستری، ساماندهی معابر کوله بری و کالاهای ملوانی و ... که سه الی چهار سال روی آنها کار شده، دقیقا در 6 ماه اخیر ابلاغ شده است؟
بهشتی زاده در مورد اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی 10 ماه نخست امسال گفت: در این مدت، بیش از 36 هزار و 216 میلیارد ریال کالای مظنون به قاچاق کشف شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته – که 29 هزار و 382 میلیارد ریال بود – 23.3 درصد افزایش یافت.
وی تاکید کرد: این آمار هنوز تکمیل نشده است و با اضافه شدن کشفیات برخی از دستگاه های دیگر – که هنوز به این فهرست اضافه نشده - آمار کشفیات امسال بسیار بیشتر از این اعداد خواهد بود.
مدیر کل روابط عمومی ستاد قاچاق کالا و ارز در مورد انتشار خبری مبنی بر احتمال انتقال ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان یکی از دستگاه های زیر مجموعه وزارت کشور، گفت: وزارت کشور یکی از اعضای ستاد مرکزی است، با استناد به ماده سه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به منظور سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت در حوزه امور اجرائی، پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز با 24 عضو از قوای سه‌گانه و نیروهای نظامی و انتظامی تشکیل شده است.
بهشتی زاده افزود: وزارتخانه هایی همچون دادگستری، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، کشور، امور خارجه، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نفت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعضای این ستاد به شمار می روند.
این مقام مسئول با اشاره به فرا قوه ای بودن ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اضافه کرد: علاوه بر وزارتخانه های ذکر شده، دو نفر از نمایندگان عضو کمیسیون‌های اقتصادی و قضائی و حقوقی مجلس، سازمان‌های تعزیرات حکومتی، جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، صدا و سیما، بازرسی کل کشور، ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهی نیروی انتظامی، بانک مرکزی، گمرک، اتاق بازرگانی ایران و ... از اعضای این ستاد هستند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.