شرکت بیمه دی در پانزدهمین همایش تعالی سازمانی که توسط سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد به عنوان تنها شرکت بیمه ای، موفق به کسب «تقدیرنامه دوستاره» از جایزه ملی تعالی سازمانی گردید.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بیمه دی برنده جایزه تعالی سازمانی شد
بیمه دی برنده جایزه تعالی سازمانی شد

به گزارش دیوان اقتصاد؛ شرکت بیمه دی در بین 25 شرکت در سطح تقدیرنامه به عنوان تنها شرکت بیمه ای موفق به کسب تقدیرنامه دو ستاره تعالی سازمانی از پانزدهمین همایش ملی تعالی سازمانی شد.
بیمه دی پس از ماه ها تلاش و با انسجام سازمانی توانست مراحل اولیه مؤلفه های یک سازمان متعالی را در شرکت پیاده سازی کند و با اعتقاد راسخ به این موارد در مسیر تعالی گام بر داشته و موفق به کسب نشان دو ستاره شود.
گفتنی است جایزه ملی تعالی سازمانی از سال 1382 و با نام جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی برای سازمان های تولیدی و صنعتی کار خود را آغاز کرد و در سال های بعد مورد استقبال سایر بخش های اقتصادی اعم از خدمات، آموزش، سلامت و بخش عمومی قرار گرفت و هم اکنون با نام «جایزه ملی تعالی سازمانی» از اعتبار بالایی نزد بنگاه های اقتصادی و سازمان های عمومی کشورمان برخوردار است.
این جایزه در سه سطح تندیس، تقدیرنامه و گواهینامه به متقاضیان حائز شرایط اهدا می شود و سازمان ها را در دستیابی به تعالی متمایز می کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |























































































