گمرک ایران شرایط ورود وخروج کالای همراه مسافر و کالاهای ممنوعه را اعلام کرد.
سقف مجاز ورود کالای همراه مسافر در ایام نوروز
سقف مجاز ورود کالای همراه مسافر در ایام نوروز
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا ، براساس ماده ۱۳۸ آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی کالای همراه مسافر ورودی تا میزان هشتاد دلار (سالانه) از پرداخت حقوق ورودی معاف و مازاد بر آن به شرط غیر تجاری بودن با اخذ حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی قابل ترخیص است، چنانچه کالای همراه مسافر جنبه تجاری نداشته باشد که به استثناء کالاهای ممنوعه پس از انجام تشریفات گمرکی ترخیص می شود و در صورتی که جنبه تجاری داشته باشد در مورد کالای مجاز و مجاز مشروط ترخیص آن از گمرک منوط به رعایت مقررات و انجام تشریفات مربوط به کالای تجاری است.
اسباب سفر و اشیاء شخصی مستعمل همراه مسافر در صورتی که جنبه تجاری نداشته باشد بطور کلی از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف است.
براساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران، ورود برخی کالاها و یا صدور آنها به طور کلی ممنوع است. مشروبات الکلی ، وسایل قمار ، اسلحه سرد و گرم و مواد محترقه و منفجره، مواد مخدر؛ نشریات، تصاویر، فیلم، عکس و هر کالایی که مغایر شئونات مذهبی و ملی کشور باشد، هر نوع نوشته مخالف مذهب رسمی کشور و یا مخل نظم و عفت عمومی و شئون ملی و سایر کالاهایی که منع شرعی و قانونی دارند و یا ورود و صدور آن به موجب جدول تعرفه گمرکی ممنوع شناخته شده است.
ورود گوشی تلفن همراه مسافری نو صرفا به تعداد یک دستگاه برای هر مسافر مجاز است و باید به گمرک اظهار و شناسه بین المللی گوشی (IMEI) در گمرک ثبت شود . مسافران می توانند پس از ورود از طریق سامانه آنلاین رجیستری گوشی تلفن همراه گمرک نسبت به اظهار گوشی تلفن همراه خریداری شده اقدام نمایند . لینک سامانه آنلاین گوشی های تلفن همراه مسافری در سایت گمرک ایران به آدرس www.irica.ir در دسترس است .
گمرک ایران همچنین از مسافران نوروزی درخواست کرد ، به منظور حمایت از صنایع و تولیدات داخلی و کاهش میزان بیکاری حتی الامکان ازخرید کالای خارجی اجتناب کنند.
گمرک در ایام نوروز تعطیل نیست و گمرکات مرزی و مسافری در ایام تعطیلات سال نو با برقراری شیفت های فوق العاده کاری و به طور شبانه روزی در خدمت مسافران نوروزی هستند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد