رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان با اشاره به اینکه فعالیت های غیرقانونی در دفاتر زیرزمینی ارز صورت می گیرد، از فعالیت ۷۰۰ صرافی دارای مجوز در کشور خبر داد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
فعالیت ۷۰۰ صرافی مجاز در کشور
فعالیت ۷۰۰ صرافی مجاز در کشور

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سعید مجتهدی با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر حدود ۷۰۰ صرافی قانونی و دارای مجوز در کل کشور وجود دارد که هر کدام با ۴ میلیارد تومان سرمایه وارد این بازار شده اند.
وی درباره تعداد صرافی های غیر مجاز نیز گفت: بهتر است بگوییم چند صد و یا چند هزار فرد یا دفتر و شرکتی که به طور مرتب عملیات غیررسمی ارزی انجام می دهند، اماکن بدون تابلو و زیر زمینی است.
رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان ضمن تقدیر از برخورد نیروی انتظامی با غیرمجازها تصریح کرد: وظیفه نظارت بر این غیرمجازها با کانون نیست بلکه برعهده بانک مرکزی نهادهای امنیتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سازمان تعزیرات حکومتی است که این نهادها با جدیت به دنبال برخوردهای لازم هستند به طوری که با جریمه های سنگین دست سودجویان را از بازار کوتاه کنند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |

























































































