معاون طرح و برنامه وزارت صمت از پیگیری برنامه بهرهمندی ۱۰۰ شرکت از ظرفیت بورس در قالب عرضه سهام، انتشار اوراق بدهی و عرضه محصولات در بورس خبر داد.
۱۰۰ شرکت صنعتی و معدنی در راه بورس
۱۰۰ شرکت صنعتی و معدنی در راه بورس
به گزارش دیوان اقتصاد، سعید زرندی گفت: هم اکنون حدود ۵۰۰ شرکت و طرح صنعتی و معدنی برای استفاده از ظرفیت بازار سرمایه شناسایی شده و ۲۵۶ شرکت به منظور استفاده از این بازار و پایش مستمر و مرحلهبهمرحله آنها به منظور راهنمایی، هماهنگی، تسهیل و تسریع در پذیرش و عرضه سهام با انتشار اوراق بدهی اعلام آمادگی کرده اند.
وی افزود: از ۲۵۰ شرکت ذکر شده، تاکنون تعداد ۱۱۵ شرکت نسبت به عقد قرارداد با نهاد مالی و یا کارگزار مربوطه برای انجام فرآیند پذیرش و یا انتشار اوراق اقدام کرده اند.
ورود ۴۰ شرکت به مرحله پذیرش در بازار سرمایه
زرندی تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، ورود ۴۰ شرکت به مرحله پذیرش در بازار سرمایه عملیاتی شده و ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اوراق بدهی توسط بنگاههای تولیدی در ۵ ماهه نخست امسال انتشار یافته است.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این در حالی است که مجموع اوراق بدهی منتشر شده در سال ۹۸ بالغ بر ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان بوده است. زرندی اعلام کرد: امسال همچنین ۶ محصول جدید شامل ریل آهن و تولوئن در بازار اصلی و شمش زاماک، چیپس چوب، کائوچوی طبیعی و نرمال پارافین در بازار فرعی بورس کالا پذیرش شده اند.
شناسایی ۴۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی به منظور تامین مالی و تکمیل طرح
وی گفت: تاکنون بالغ بر ۴۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای استفاده از ظرفیت بازار سرمایه به منظور تامین مالی و تکمیل طرح شناسایی شده است. زرندی همچنین از پیگیری برای عملیاتی شدن تاثیر رتبه بندی اعتباری در بازار سرمایه و حذف رکن ضامن برای بنگاههای معتبر در انتشار اوراق بدهی خبر داد.
ایجاد صندوقهای سرمایه گذاری خصوصی
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد صندوقهای سرمایه گذاری خصوصی به منظور هدایت منابع مردمی به سوی جریان تولید و واحدهای صنعتی و معدنی و افزایش بهره وری سرمایه را از دیگر موارد مورد پیگیری معاونت طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد.
زرندی یادآور شد: راه اندازی ۱۰ شرکت سهامی عام پروژه برای طرحهای منتخب و مهم و همچنین واگذاری ۵۰ معدن از طریق بازار سرمایه در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در حال پیگیری و هماهنگیهای لازم است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد