با همكاري بانک مسکن و اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي و مسوولان تعاوني مسكن هاي استان فارس ، همايش بزرگ نظارت بر تعاوني هاي مسكن برگزار شد.
بانك مسكن از تكنولوژيهاي جديد در ساخت پروژههاي مسكوني استقبال ميكند
بانك مسكن از تكنولوژيهاي جديد در ساخت پروژههاي مسكوني استقبال ميكند
به گزارش دیوان اقتصاد ، در اين همايش علاوه بر تجزيه و تحليل عملكرد تعاوني ها و نقش آنها در اقتصاد كشور به بررسي راهكارهاي همكاري پرداخته شد و فعاليت ها و خدمات بانك مسكن براي حمایت از رونق بخش مسكن تشريح شد.
علي كمالي، مدير شعب بانک مسکن استان فارس در این همایش طی سخنانی به سه رويكرد نوين بانك مسكن در توانمندسازي و حمايت از توليد كنندگان، مصرف كنندگان و مخاطبان صنعت مسكن و ساختمان اشاره كرد .
كمالي اولين رويكرد نوين بانك مسکن را كمك به افزايش توان خانوارها براي خريد خانه و رويكرد دوم را حمايت از انبوه سازان براي توليد خانه هايي با توجه به نيازها و ارتقای سطح توان خانوارها بویژه خانه اولي ها ذکر كرد.
وی درباره ماهيت و نوع خدماترساني از طريق صندوق پس انداز مسكن يكم توضيح داد و به مديران تعاونيها پيشنهاد كرد تا فعاليت هاي خود را به سوي بافت هاي فرسوده شهري سوق دهند.
بر اساس این گزارش،کمالی با بيان اينكه بانك مسكن از تكنولوژيهاي جديد و توليدات ناب در ساخت پروژههاي مسكوني استقبال ميكند پرداخت وام ۱۵۰ ميليون توماني براي احداث هر واحد را نمونهاي از خدمات بانك مسكن براي تشويق انبوهسازان به استفاده از فناوريهاي نوين ذكر كرد.
وی ايجاد بانك ها و موسسات محلي را سومین وجديدترين رويكرد بانك مسكن برشمرد و در اين رابطه گفت:با موافقت شوراي پول و اعتبار با راهاندازي موسسات محلي براي اولينبار؛ از اين پس موسسه مالي تحت پوشش بانك مسكن مي توانند علاوه بر تأمين مالي براي بهبود بخش مسكن و ساختمان تسهيلات ارائه کند.
كمالي همچنين به سازندگان پيشنهاد داد تا در ساخت ساختمانها از المانهاي تاريخي و فرهنگي كشور استفاده کنند.
وی در پايان ضمن دعوت از حاضران براي برگزاري جلسات تخصصي در حوزه مسكن، آمادگي بانك مسكن براي حمايت و برداشت گام هاي موثر در احداث پروژه هاي با كيفيت و قيمت تمام شده كمتر را اعلام کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد