توسعه ابزارهای نوین مالی در صدر برنامه های فرابورس ایران در سال جاری

توسعه ابزارهای نوین مالی در صدر برنامه های فرابورس ایران در سال جاری

یک‌شنبه, آوریل 9, 2017 - 13:32 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مدیرعامل فرابورس ایران مهمترین وظیفه فرابورس را در سال پیش رو توسعه ابزارهای نوین مالی برای پاسخ به نیازهای متنوع تامین مالی و طیف وسیعی از سلایق سرمایه‌گذاری، ارائه خدمات نوین و تحصیل شایستگی‌های کلیدی برتر اعلام کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد،امیر هامونی در گفت و گو با سنا گفت: اهم برنامه‌های سال 96 فرابورس در خصوص توسعه ابزارهایی همچون اختیار خرید و فروش (آپشن) است که این ابزار پیشتر وارد بازار سرمایه شده و همچنین توسعه صندوق‌های املاک و مستغلات که این ابزار متفاوت از صندوق زمین و ساختمان است.

هامونی به تامین مالی از طریق بازارهای بین‌المللی اشاره کرد و در این خصوص گفت: انتشار صکوک ارزی، انتشار اوراق بهادار ریالی با امکان تسویه چند ارزی و تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری در پرتفو ‌اوراق بهادار ریالی و ارزی در بورس‌های بین‌المللی از دیگر روش‌های تامین مالی خواهد بود که بنا به شرایط مناسب امکان ورود به بازار سرمایه را خواهند داشت.

به گفته مدیرعامل فرابورس ایران، در سال جدید همچنین صکوک منفعت برای تامین مالی آزادراه‌ها، هتل‌ها و خدمات گردشگری و خرید صندلی‌های هواپیما قابلیت تجاری‌سازی و بازاری شدن دارد.

هامونی با اشاره به فرصت پیش‌آمده برای صنایع در یک سال اخیر در حوزه گردشگری گفت: برنامه ما این است که بتوانیم ابزارهای متناسب با سلیقه مدیران صنعت گردشگری طراحی کنیم تا با ورود این ابزارها، تامین مالی این صنعت مهم با سرعت بیشتری نسبت به قبل صورت گیرد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به روند رو به رشد بازار سرمایه در سال 96، به مهمترین اقدامات سال 95 فرابورس ایران در زمینه تامین مالی اقتصاد دانش‌بنیان نیز اشاره و عنوان کرد: رونمایی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه که تکمیل‌کننده زنجیره کارآمدی بازار دارایی فکری و یکی از حلقه‌های اصلی پیشرفت نوآوری، بهبود بهره‌وری و رشد اقتصادی در کشورهاست و نیز راه‌اندازی بازار شرکت‌های کوچک و متوسط در دو تابلوی رشد و دانش‌بنیان از مهمترین اقداماتی است که در سال 95 به منظور تجهیز مالی کسب و کارهای فناوارنه صورت گرفته است و امید داریم در پی تغییر رویکرد بازار سرمایه به سمت تامین مالی کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان و توسعه این مسیر در سال پیش رو با بهره‌گیری از ظرفیت بیش از 30 میلیونی جوانان کشورمان زمینه به‌کارگیری این توانمندی در تحول کشور به خوبی فراهم شود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.