رشد شاخص‌های درآمدی بانک ایران زمین

کسب و کار دیجتالی "وزمین" رونق گرفت

رشد شاخص‌های درآمدی بانک ایران زمین

بررسی آخرین صورت‌های مالی منتشر شده از سوی بانک ایران زمین نشان می دهد که این بانک گام های موثر و جدی را در راستای بهبود وضعیت مالی خود برداشته است. آنچنان که، رشد مولفه های درآمدی این بانک ناشی از فعالیت در حوزه بانکداری دیجیتال به خوبی این موضوع را نمایان می سازد.

به گزارش دیوان اقتصاد، بررسی آخرین صورت‌های مالی منتشر شده از سوی بانک ایران زمین نشان می دهد که این بانک گام های موثر و جدی را در راستای بهبود وضعیت مالی خود برداشته است. آنچنان که، رشد مولفه های درآمدی این بانک ناشی از فعالیت در حوزه بانکداری دیجیتال به خوبی این موضوع را نمایان می سازد.

رونق منابع متنوع در آمدزایی

به گزارش تجارت آوا به نقل از “نود اقتصادی” ، درآمد تسهیلات، سپرده گذاری و اوراق بدهی بانک ایران زمین  با نماد “وزمین”  در دوره فعالیت سه ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در مقایسه با دوره مشابه سال ۱۴۰۲ ،حدود ۳۳ درصد افزایش یافت و از مبلغ هفت هزار و ۷۸۴ میلیارد ریال به بیش از ۱۰ هزار و ۳۷۳ میلیارد ریال رسید.علاوه بر این، درآمد کامزد “وزمین” در دوره مورد بررسی حدود ۱۷ درصد و خالص درآمد کارمزد ۱۸ درصد ارتقا یافت .

بر اساس اطلاعات موجود، فعالیت این بانک ۴۰۰۰ میلیارد ریالی طی چند ماه اخیر در بانکداری دیجیتالی همچنین کسب و کار دیجیتالی رونق داشت ، بر این اساس می توان گفت یکی از دلایل اصلی رشد درآمد کارمزد” وزمین “تمرکز بر موارد مذکور بود. البته در همین راستا، تفاهم نامه همکاری بانک ایران زمین و بنیاد آینده سازان محلات با موضوع طرح ملی توانمندسازی محلات با هدف توسعه در آمد و اشتغال زایی اجرایی شد .

کاهش  54  درصدی هزینه مطالبات مشکوک الوصول

همانطور که در جدول و نمودار مشخص است، هزینه مطالبات مشکوک الوصول “وزمین” در فصل بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته از حدود ۵۲۸ میلیارد ریال به ۲۴۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال کاهش یافت .

برخی شاخص های در آمد زایی بانک ایران زمین ( ارقام میلیون ریال )
شرح دوره سه ماهه منتهی به ۱۴۰۳٫۰۳٫۳۱ دوره سه ماهه منتهی به ۱۴۰۲٫۰۳٫۳۱ درصد تغییر ۱۴۰۳ به ۱۴۰۲
درآمد تسهیلات ۱۰٫۳۷۳٫۷۰۶ ۷٫۷۸۴٫۸۶۸ ۳۳
درآمد کارمزد ۱٫۱۶۳٫۲۶۴ ۹۹۳٫۹۷۲ ۱۷
خالص درآمد کارمزد ۹۳۴٫۶۴۵ ۷۹۴٫۱۲۶ ۱۸
هزینه مطالبات مشکوک الوصول  (243.520)  (527.919)  (54)




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.