خارج شدن ۴۰۰ روستا از بن‌بست با افتتاح یک پروژه

خارج شدن ۴۰۰ روستا از بن‌بست با افتتاح یک پروژه

معاون ساخت راه‌های شرکت ساخت با اشاره به افتتاح چند پروژه مهم راه‌سازی در استان کهگیلویه و بویراحمد، اعلام کرد: با افتتاح یکی از این طرح‌ها ۴۰۰ روستا از بن‌بست راهی بیرون می‌آید.

به گزارش دیوان اقتصاد،محمدرضا کدخدازاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌ مطلب اظهار کرد: امروز با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی ۵۳ کیلومتر راه اصلی در استان کهگیلویه و بویراحمد به افتتاح رسید. یکی از این طرح‌ها به افتتاح ۲۸ کیلومتر مسیر پاتاوه به دهدشت می‌شود که در چارچوب پروژه کلان شهرضا به بهبهان تعریف شده است.

وی ادامه داد: این ۲۸ کیلومتر که در دل پروژه بزرگ ۳۸۰ کیلومتری اتصال مرکز به جنوب کشور قرار گرفته می‌تواند پس از افتتاح نهایی مسافت میان استان‌های مرکزی با بنادر خوزستان به‌ طور خاص بندر امام خمینی (ره) را ۱۰۰ کیلومتر کاهش دهد.

معاون ساخت راه‌های شرکت ساخت با بیان این‌که تاکنون ۲۶۰ کیلومتر از این مسیر بزرگ به بهره‌برداری رسیده است، ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم با رسیدن اعتبارات لازم کل این پروژه تا سال ۱۳۹۷ به بهره برداری نهایی برسد. در طرحی که امروز افتتاح شد حدود ۹۵ میلیارد تومان اعتبار صرف شده که به نرخ روز ارزشی حدودا ۱۸۰ میلیارد تومانی دارد.

کدخدازاده درباره‌ی دلایل اهمیت افتتاح این راه جدید توضیح داد: این پروژه با توجه به قرار گرفتن در مسیر دشوار کوهستانی نیاز به ساخت پل و تونل‌های فراوانی داشت تا جایی که حدود ۱۰ درصد از این طرح را تونل‌ها می‌سازد. با افتتاح این طرح در کنار تسهیل ارتباط میان استان‌های مرکزی و جنوبی حدود ۴۰۰ روستای محروم نیز از بن‌بست راهی بیرون می‌آیند و امکان ارتباط گرفتن با دیگر محورهای شریانی را پیدا می‌کنند.

وی با بیان این‌که حدود ۲۵ کیلومتر از راه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در دو نقطه مختلف با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید، تصریح کرد: یکی از این پروژه‌ها قطعه ۲ محور بابامیدان به گچساران است که حدود ۱۳ کیلومتر طول افتتاح شده و ۲۰ میلیارد تومان هزینه پروژه بوده است. این طرح که در جریان کریدور شیراز به بهبهان و اتصال شرق به غرب کشور تعریف می‌شود تاثیر قابل توجهی در ترانزیت کالا میان استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و بوشهر خواهد داشت.

معاون ساخت راه‌های شرکت ساخت ادامه داد: در بخش دیگری از این پروژه نیز ۱۲ کیلومتر از طرح مسیر ارتباطی میان شیراز به بهبهان در استان کهگیلویه به بهره‌برداری می‌رسد تا بخش قابل توجهی از این مسیر ۶۰۰ کیلومتری به زیر بار ترافیک رود.

کدخدازاده اظهار کرد: این پروژه که کلنگ‌زنی آن در دولت یازدهم انجام گرفته بود با توجه به اولویت‌های ترافیکی منطقه و منابع مالی در دسترس طراحی و ساخته شد تا دولت یازدهم نشان دهد که تنها وارد طرح‌هایی می‌شوند که پیش‌بینی‌های لازم برای اجرایی نهایی آنها وجود دارد. برای قطعات باقی‌ مانده این مسیر نیز یا مناقصه برگزار شده که پیمانکار کار خود را در آنها آغاز کند یا قاطعی شدن مراحل مقدماتی مناقصه در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.