رتبه بندی بانک‌ها با طرح بانکداری بدون ربا

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد:

رتبه بندی بانک‌ها با طرح بانکداری بدون ربا

سه‌شنبه, می 16, 2017 - 10:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:پایان نیمه نخست تابستان طرح بانکداری بدون ربا برای تقدیم به هیئت رییسه و بررسی در صحن علنی آماده می شود.

به گزارش دیوان اقتصاد،محمدرضا پورابراهیمی در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به بررسی طرح بانکداری بدون ربا در مجلس شورای اسلامی، گفت:کلیات طرح بانکداری بدون ربا در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصویب شده و کمیسیون وارد جزییات این طرح شده است، که حدود 20 جلسه تخصصی برای بررسی آن تشکیل شده و 40 درصد بررسی ها انجام شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، افزود:ظرف دو ماه آینده بررسی ها در کمیسیون اقتصادی اتمام می یابد و طرح بانکداری بدون ربا نهایی می شود و پایان نیمه نخست تابستان طرح بانکداری بدون ربا برای تقدیم به هیئت رییسه و بررسی در صحن علنی آماده می شود.

**تاکید بر لزوم بازنگری در قوانین بانکی و استفاده از فناوری‌های جهانی در حوزه بانکی

پورابراهیمی با تاکید بر لزوم بازنگری در قوانین بانکی و استفاده از فناوری‌های جهانی و تجربه به روز شده مسلمانان در این حوزه ، ادامه داد: بخش‌هایی از این قانون مرتبط با مباحث فقهی و تدوین احکام بر اساس مبانی شرعی است که برای اصلاح و اسلامی کردن مسائل بانکی و انطباق آن با موازین اسلامی اصلاحات لازم انجام شده است.

وی با بیان اینکه نحوه جذب منابع در طرح بانکداری بدون ربا متفاوت می شود، یادآور شد:انواع سپرده ها، انواع تسهیلات و نحوه تسهیلات در طرح بانکداری بدون تغییرات عمده ای می یابد و رویکرد عقود اسلامی در این تغییرات کاملا دیده شده است.

**نظارت شورای فقهی بر عملکرد بانک ها

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه ریسک هایی که در سپرده گذاری و تامین مالی وجود دارد، براساس قواعد علمی در این حوزه مدنظر قرار گرفته است، افزود: طرح جدید اصلاح سود و کسب سود روی سود و جریمه دیرکرد نیز در این قانون اصلاح شده و تدابیری اتخاذ شده است.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در طرح بانکداری بدون ربا شورای فقهی دیده شده است، که بر عملکرد بانک ها نظارت می کند، تصریح کرد:حوزه فعالیت بانک ها در طرح بانکداری بدون ربا تعریف شده است و بانک ها دسته بندی های خاصی پیدا می کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.