امضای دو تفاهمنامه همکاری میان بانک شهر و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

امضای دو تفاهمنامه همکاری میان بانک شهر و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

طی مراسمی با حضور وزیر کشور، رئیس کمیسیون عمران مجلس،رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، مدیرعامل بانک شهر، شهردار تهران، معاون عمرانی وزیر کشور، معاونان عمرانی استانداری‌ها و شهرداران مراکز استان های کشور؛ دو تفاهمنامه همکاری های مشترک میان بانک شهر و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به امضاء رسید.

به گزارش دیوان اقتصاد، مدیرعامل بانک شهر در این مراسم با تاکید بر حمایت های همه جانبه بانک شهر از پروژه های شهری در تمامی شهرها ، تصریح کرد: این بانک از ابتدای تاسیس تاکنون ۱۸۰ همت تامین مالی پروژه های شهری را انجام داده است.

احمدی با بیان اینکه پروژه های مهمی طی سال های گذشته در حوزه زیرساخت شهری، حمل و نقل عمومی و … در شهرهای مختلف با کمک بانک شهر به سرانجام رسیده است، گفت: با امضای این تفاهمنامه و با همکاری شهرداری هاومعاونت های عمرانی استانداری ها تامین مالی برای پروژه های درنظر گرفته شده را در دستور کار داریم.

مدیرعامل بانک شهر تصریح کرد: تلاش کرده ایم از ابزارهای نوین و انحصاری تامین مالی همانند: “برات کارت” با قابلیت های منحصربه فرد استفاده کنیم.

احمدی گفت: بانک شهر امروز و پس از ۱۶ سال توانسته با حرکت درست در مسیر بانکداری حرفه ای ضمن خلق دستاوردهای مهم، سرمایه خود را افزایش داده و در میان بانک های برتر کشور از نظر حجم سرمایه قرار گیرد




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.