افتتاح فاز دوم شركت صنایع بسته‌بندی و قوطی‌سازی پارت‌سازان با تسهیلات بانک صنعت و معدن 

افتتاح فاز دوم شركت صنایع بسته‌بندی و قوطی‌سازی پارت‌سازان با تسهیلات بانک صنعت و معدن 

با تامین مالی بانک صنعت و معدن، فاز دوم خط قوطی سازی شرکت صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان با حضور مظفری استاندار استان خراسان رضوی، دیگر مسئولان استانی و مدیر بانک صنعت و معدن استان خراسان رضوی افتتاح شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، با تامین مالی بانک صنعت و معدن، فاز دوم خط قوطی سازی شرکت صنایع بسته بندی و قوطی سازی پارت سازان  با حضور دکتر مظفری استاندار استان خراسان رضوی، دیگر مسئولان استانی و مدیر بانک صنعت و معدن استان خراسان رضوی افتتاح شد. 

به گزارش اداره کل روابط عمومی بانک صنعت و معدن، این شرکت در سال 1394با نام بهبود گوهر جهت تولید قوطی فلزی ودرب قوطی، لاک زنی فلزات و چاپ افست به ثبت رسیده و از سال 1398 با نام صنایع بسته بندی وقوطی سازی پارت سازان مشغول به فعالیت می باشد. 

فاز دوم خط قوطی سازی با دریافت تسهیلات از بانک صنعت و معدن از محل تبصره 18 قانون بودجه سال 1402 مرداد ماه امسال با حضور استاندار خراسان رضوی و سایرمسئولان استانی به بهره برداری رسید و پیش بینی می شود در افق پنج ساله با راه اندازی فاز دوم خط قوطی سازی، این شرکت پاسخگوی 243 تن  از نیاز کشور به محصولات یادشده باشد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.