توزیع سهام عدالت تا پایان ٩٦ تکمیل شود

توزیع سهام عدالت تا پایان ٩٦ تکمیل شود

چهارشنبه, ژوئن 28, 2017 - 15:11 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

طی ابلاغیه‌ای از سوی معاون اول رئیس جمهور مقرر شد طرح توزیع سهام عدالت تا پایان سال تکمیل شود.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از تسنیم؛ معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی یک پروژه اولویت‌دار "سهام عدالت" « مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» را برای اجرا در سال 1396 به وزیر امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.
بر این اساس، متن کامل ابلاغیه اسحاق جهانگیری بدین شرح است:
«ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» به استناد مفاد مصوبه شماره 85001/ت52442 هـ مورخ 31/6/1394 هیئت وزیران،
در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در سال 1396 که توسط معظم‌له به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» نامگذاری شده است، ضمن پیگیری و اجرای ماموریت‌ها و وظایف مقرر در مصوبه شماره 8799 مورخ 30/1/1396 تحت عنوان عنوان «بسته‌های رونق تولید و اشتغال» برای آن دستگاه، تصویب نمود:
الف) «وزارت امور اقتصادی و دارایی» به عنوان «دستگاه مجری» مسئول اجرای پروژه‌های اولویت‌دار به شرح ذیل برای اجرا در سال 1396 تعیین می‌گردد:
عنوان پروژه: تکمیل طرح توزیع سهام عدالت
ب) اجرای موارد زیر توسط «دستگاه مجری» برای عملیاتی نمودن پروژه‌های مندرج در بند (الف) ضروری است:
1) پروژه‌های مصوب برای اجرا در سال 1396 می‌بایست توسط «دستگاه مجری» با اولویت و در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» اجرا و تکمیل شوند. بدیهی است کلیه مسئولیت‌ها از زمان ابلاغ تا اتمام پروژه بر عهده «دستگاه مجری» خواهد بود.
2) «دستگاه مجری» با قید فوریت حداکثر ظرف مدت یک هفته برای تسریع در اجرای هر یک از آنها نسبت به صدور حکم برای معاون یا معاونین ذیربط خود و یا مقام هم‌تراز به عنوان مجری اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی نماید.
3) مجری منصوب از سوی وزیر یا بالاترین مقام «دستگاه مجری» موظف است تا شنبه مورخ 10/4/1396 برای هر یک از پروژه‌ها در چارچوب منشور پروژه مندرج در «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی»، «برنامه عملیاتی» تهیه و پس از تایید رئیس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.
4) تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌های مصوب بر عهده «دستگاه مجری» می‌باشد و مجری می‌بایست در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه مجری، کلیه اقدامات لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی به عمل آورد که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود.
5) «دستگاه مجری» موظف است به صورت ماهانه گزارش اقدامات به‌عمل ‌آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ها و عملکرد را در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و شاخص‌های مصوب ستاد به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.
ج) کلیه دستگاه‌های اجرایی بالاخص نظام بانکی کشور موظف به انجام همکاری‌های لازم با «دستگاه مجری» برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار «مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برای اجرا در سال 1396 می باشند. طراحی سازوکار لازم برای تحقق همکاری‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها بر عهده «دستگاه مجری» است.
د) اجرای هر یک از پروژه‌ها بر اساس «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و مصوبات ستاد، توسط دبیرخانه ستاد مورد پایش قرار می‌گیرد. برای نظارت بر اجرا و حصول اطمینان از پیشرفت پروژه‌های مصوب، بازدید‌های میدانی به‌صورت اتفاقی حسب مورد توسط دبیرخانه انجام خواهد شد و پس از ارزیابی عملکرد، تشویق و یا تنبیه مجری در دستور کار ستاد قرار می‌گیرد.
هـ) دبیرخانه ستاد پس از بررسی گزارش‌های واصله از «دستگاه مجری» و مستندات مربوط، موضوع را جهت پیگیری اجرای پروژه‌، رسیدگی به نحوه اجرا و بررسی مشکلات و اتخاذ تصمیمات مقتضی برای پیشبرد پروژه در دستور کار «نشست سه جانبه رئیس ستاد، دستگاه مجری و دبیرخانه ستاد» قرار می‌دهد.
* لازم است نتیجه اقدامات انجام یافته در ارتباط با مصوبات ابلاغی به اینجانب گزارش شود.
گفتنی است سازمان خصوصی سازی به عنوان متولی طرح توزیع سهام عدالت در کشور به منظور عملیاتی نمودن این طرح در مرحله اول، آئین رونمایی ساماندهی سهام عدالت را در ١٧ اسفند پارسال با حضور معاون اول رئیس جمهور آغاز نمود و در فروردین امسال نیز عملیات ثبت شماره شبا بانکی مشمولان را شروع کرده است که تاکنون نزدیک به ٢٨ میلیون نفر از مشمولان شماره شبا بانکی خود را در سامانه سهام عدالت وارد کرده‌اند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.