رشد پرتفوی «وتعاون»؛ صدور ۳۳.۸ هزامیلیارد ریال حق‌بیمه از ابتدای سال

رشد پرتفوی «وتعاون»؛ صدور ۳۳.۸ هزامیلیارد ریال حق‌بیمه از ابتدای سال

تازه‌ترین گزارش فعالیت ماهانه شرکت بیمه تعاون (وتعاون) نشان می‌دهد که این شرکت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان مرداد موفق به صدور بیش‌از ۳۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال حق بیمه شده است؛ عددی که حکایت از رشد پرتفوی و افزایش سهم این شرکت در بازار بیمه دارد.
 

به گزارش دیوان اقتصاد، تازه‌ترین گزارش فعالیت ماهانه شرکت بیمه تعاون (وتعاون) نشان می‌دهد که این شرکت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان مرداد موفق به صدور بیش از ۳۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال حق بیمه شده است؛ عددی که حکایت از رشد پرتفوی و افزایش سهم این شرکت در بازار بیمه دارد.

بر اساس این گزارش، «وتعاون» تنها در مردادماه توانسته ۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال حق بیمه صادر کند و همزمان حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت به زیان‌دیدگان پرداخت کرده است.

همچنین نسبت خسارت «بیمه تعاون» در پایان مرداد ۳۰.۶ درصد برآورد شده که به‌طور محسوسی پایین‌تر از میانگین صنعت بیمه (۴۳.۵ درصد) است. این موضوع بیانگر مدیریت مطلوب ریسک و کنترل موثر خسارت در این شرکت به شمار می‌رود.

با تداوم این روند، «وتعاون» توانسته جایگاه خود را در میان شرکت‌های بورسی صنعت بیمه ارتقا دهد و چشم‌انداز روشنی برای نیمه دوم سال ۱۴۰۴ ترسیم کند.

منبع: ایستانیوز




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.