بزرگترین دغدغه بیمه‌های پایه سلامت، تامین منابع مالی پایدار است

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان بیمه سلامت:

بزرگترین دغدغه بیمه‌های پایه سلامت، تامین منابع مالی پایدار است

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: وظیفه اصلی سازمان‌های بیمه‌گر پایه سلامت، حفاظت مالی از بیمه‌شدگان است و در نتیجه بزرگترین دغدغه بیمه‌ها، تامین منابع مالی پایدار است.

به گزارش دیوان اقتصاد، مهدی رضایی در همایش آموزشی دو روزه دفتر تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت افزود: از طرفی منابع کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد که باید به دنبال افزایش منطقی منابع در سال ۱۴۰۵ باشیم تا منابع به اندازه هزینه‌ها افزایش یابد. از طرفی دیگرباید به هزینه‌ها نیز توجه کنیم که تابع منابع بیمه‌ای باشد.

وی ادامه داد: منابع حداکثر با افزایش حقوق برابر است و هزینه‌ها تابع تورم است؛ اما در حال حاضر با بحران‌هایی مانند کمبود نقدینگی مواجه هستیم. یکی از مشکلات این است که حتی تخصیص‌ها از سازمان برنامه و بودجه به پول تبدیل نمی‌شود و در سال جاری با چنین مشکل جدیدی مواجه هستیم.

معاون سازمان بیمه سلامت بیان کرد: باید به اثربخشی خدمات تحت پوشش بیمه سلامت توجه کنیم. منابع بیمه‌ای باید به سمت خدماتی برود که اثربخش‌تر هستند که گروه‌های تخصصی می‌توانند در این زمینه کمک کنند که چه خدماتی، اثربخشی بیشتری دارد.

وی افزود: هنوز زنجیره خدمات الکترونیک سلامت در بیمه سلامت تکمیل نشده و باید در لایه‌های بالاتر و به خصوص استفاده از داده‌های الکترونیک، بهتر عمل کرده و بتوانیم از این داده‌ها برای سیاست گذاری‌ها بهره‌مند شویم.

رضایی گفت: بزرگترین چالش سازمان در زمینه نیروی انسانی، عدم تناسب بین نیروی انسانی سنتی و تحول‌های نوین فناوری است. نیروی انسانی باید متناسب با فناوری‌ها به سازمان افزوده شود. نیروی انسانی موجود در سازمان نیز می‌تواند با دریافت آموزش‌های مداوم، به روز رسانی شوند.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: تلاش این است که به امور رفاهی کارکنان نیز توجه کنیم و امیدواریم در ۶ ماهه دوم سال بتوانیم توجه مطلوب‌تر به امور رفاهی همکاران داشته باشیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.