مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت : فعالان اقتصادی کشور آلمان سال جاری با همکاری بخش خصوصی این استان، نیروگاه بادی در شهرستان دامغان می سازند.
ساخت نیروگاه بادی در دامغان توسط آلمان
ساخت نیروگاه بادی در دامغان توسط آلمان
به گزارش دیوان اقتصاد، امیر خلیلی خواه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که سرمایه گذاران آلمانی بیش از 400 میلیون یورو برای راه اندازی این نیروگاه ها ارز وارد ایران اسلامی می کنند، افزود : برجام فرصتی ارزشمندی برای حضور فعالان اقتصادی از نقاط مختلف جهان به کشور را فراهم کرده است.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه های اقتصادی 27 هزار میلیارد ریالی در هفدهم خرداد ماه 94 در استان سمنان، گفت: سرمایه گذاری فعالان بخش خصوصی آلمان در دامغان از نمونه هایی ارزشمند از عملیاتی شدن این تفاهم نامه هاست.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی سمنان با بیان این که در 2 سال گذشته بیش از 6 هزار و 500 میلیارد تومان تفاهم نامه اقتصادی از سوی دولت یازدهم با بخش خصوصی در استان منعقد شد، گفت: مردم این دیار در آینده نزدیک طعم رونق اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی را می چشند.
خلیلی خواه با انتقاد از بعضی از مسوولان که با درشت نمایی تعدادی از مشکلات در رغبت فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در استان می کاهد، تصریح کرد : سمنان توانایی پذیرش سرمایه گذاری به هر اندازه در نواحی و شهرک صنعتی را دارد.
وی ادامه داد : در سفر فروردین ماه سال 95 دکتر روحانی به سمنان تفاهم نامه های مهم و ارزشمندی با بخش خصوصی منعقد شد و با اجرایی شدن این طرح ها در میان مدت بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی استان کاهش می یابد.
به گفته وی شهرستان دامغان را به دلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از اقلیم و شرایط آب و هوایی از نقاط مطلوب استان برای سرمایه گذاری در بخش احداث نیروگاه های بادی به شمار می رود.
وی بیان داشت : سرعت باد در دامغان در بعضی از روزهای سال به بیش از 80 کیلیومتر برساعت می رسد و باید از این منابع برای تولید انرژی های پاک بهره گرفت.
خلیلی خواه ادامه داد : حضور سرمایه گذاران در استان به عنوان یک اصل مهم برای تمام مسوولان مربوط نهادینه شده است و بخش قابل توجهی از همایش های اقتصادی که در استان برگزار می شود برای افزایش جذب سرمایه گذار است.
نرخ مشارکت اقتصادی استان سمنان 39.4 درصد در سال 95 و سهم شاغلان در بخش های مختلف اقتصادی در بخش خدمات بیش از 49 درصد، در بخش صنعت و معدن بیش درصد و در کشاورزی بیش از 18 درصد بوده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد