مدیرعامل بیمه حکمت صبا: مرحله اول افزایش سرمایه شرکت به پایان رسید

مدیرعامل بیمه حکمت صبا: مرحله اول افزایش سرمایه شرکت به پایان رسید

بهاری فر مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه حکمت صبا، با اعلام این موضوع که مرحله اول افزایش سرمایه به پایان رسی، بر لزوم اجرای مصوبه هیات وزیران و همچنین ابلاغ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، بهاری فر در گفتگو با هفته نامه پیام بیمه حکمت ، ضمن تشریح مراحل افزایش سرمایه گفت : برنامه افزایش سرمایه ۳۵۰ درصدی شرکت از محل آورده نقدی سهامداران و مطالبات حال شده ، با هدف تقویت بنیه مالی در حال اجراست و به حول و قوه الهی مرحله اول آن به پایان رسید.

ایشان افزود : مرحله اول این افزایش سرمایه ، رقم سرمایه شرکت را از ۳۱۱ میلیارد تومان به ۸۴۰ میلیارد تومان (معادل ۱۷۰ درصد افزایش) رساند. این فرایند پس از پایان دوره پذیره‌نویسی و تعیین تکلیف حق‌تقدم‌های استفاده‌نشده به اتمام رسید.

ایشان با تاکید بر اهمیت موضوع افزایش سرمایه گفت : شرکت بیمه حکمت صبا با این اقدام در نظر دارد جایگاه خود را در صنعت بیمه کشور تثبیت نماید و پاسخگوی نیازهای روزافزون مشتریان باشد و با توجه به الزامات قانونی و نظارتی ، و به منظور افزایش توان مالی و تضمین پرداخت تعهدات کلیه ذینفعان خود ، موجب افزایش اعتماد عمومی به شرکت و پایداری آن در بازار خواهد گردید.

ایشان در پایان ، مهمترین آثار این افزایش سرمایه را ارتقای رتبه توانگری مالی ، تأمین منابع جهت توسعه فعالیت های آتی شرکت و همچنین حفظ و ارتقای سهم بازار اعلام کرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.