میزان تسهیلات پرداختی به زلزله زدگان استان کرمانشاه افزایش یافت

مدیرکل دفتر بازسازی بنیاد مسکن:

میزان تسهیلات پرداختی به زلزله زدگان استان کرمانشاه افزایش یافت

مدیرکل دفتر بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: میزان تسهیلات پرداختی ساخت واحدهای مسکن مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، به 400 میلیون ریال در شهرها و 300 میلیون ریال در روستاها افزایش یافته است.

به گزارش دیوان اقتصاد؛«مجید جودی» در گفت و گو با ایرنا، افزود:این درحالی است که مبلغ تسهیلات پیش از این 300 میلیون ریال در شهرها و 250 میلیون ریال در روستاهای زلزله استان کرمانشاه تعیین شده بود.

وی یادآور شد: علاوه بر تسهیلات بانکی، پرداخت کمک بلاعوض 60 میلیون ریال در شهرها و 50 میلیون ریال به هموطنان مناطق زلزله زده اختصاص یافته است.

وی با بیان این که با پایان یافتن عملیات اسکان موقت در این مناطق عملیات بازسازی واحدهای مسکونی آغاز شده است گفت: در مجموع به واحدهای مسکونی بیش از یک هزار روستا در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه خسارت وارد شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهارداشت: با ارزیابی کارشناسان بنیاد مسکن هم اکنون حدود 25 هزار واحد مسکونی در منطقه نیازمند احداث و 50 هزار واحد نیازمند انجام تعمیرات است و بنیاد مستضعفان برای ساخت هر واحد مسکونی در این منطقه 8 تن سیمان رایگان در نظر گرفته که معادل 20 میلیون ریال ارزش آن است.

جودی با بیان این که در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه تحویل کانکس، اجاره بها و یا پرداخت وجه نقد برای اسکان موقت هموطنان در نظر گرفته شده است، گفت: تنها در سرپل ذهاب 400 کانکس در اختیار مردم قرار گرفته و برای کسانی که واحدهای مسکونی آنها 100 درصد تخریب شده 50 میلیون ریال اجاره بها پرداخت می شود.

مدیرکل دفتر بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهارداشت: پیش بینی ما این است که با انجام اقدامات مورد نیاز عملیات اسکان موقت هموطنان در مناطق زلزله زده تا دی ماه سال جاری به پایان برسد.

این مقام مسئول در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران، اظهارداشت: برای تسهیل در پرداخت وام ساخت مسکن به هموطنان در این مناطق، 10 ستاد معین در منطقه فعال است و هموطنان با مراجعه به این ستادها و تشکیل پرونده برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می شوند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.