رونق تولید و اشتغال در شهرها با حمایت بانک شهر از جوانان

رونق تولید و اشتغال در شهرها با حمایت بانک شهر از جوانان

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه حمایت های بانک شهر باعث رونق تولید و اشتغال جوانان در شهرهای مختلف کشور و به ویژه کلان شهرها شده است،گفت:خوشبختانه طی چند سال گذشته منابع مالی این بانک در اختیار فضاي توليد و اشتغال قرار داشته است.

به گزارش دیوان اقتصاد ، محمدجواد کولیوند با اشاره به اینکه برای داشتن شهری با اقتصادی پويا بايد زيرساخت‌های آن تامين شود،افزود: بانک شهر توانسته باکمک شهروندان ، سرمایه‌های آنان را در حمایت از پروژه‌های عمرانی و فرهنگی شهرهای خود سرمایه‌گذاری کند.
وی با بیان این که امروز، سپرده هاي مردم در بانک ها در حوزه زمين و مسکن خرج می‌شود که این موضوع كشور را با مشكل مواجه كرده است، افزود: در این شرایط ، بانك شهر ريل سپرده گذاري را به سمت توليد برده است و توسعه كشور را دنبال مي‌کند که جای قدردانی دارد.
کولیوند در ادامه با اشاره به نیاز مدیریت شهری کشور به یک بانک تخصصی گفت: بانک شهر اکنون توانسته با کمک حمایت های شهروندان و توان نیروهای جوان ، متعهد و متخصص خود به عنوان پشتوانه ای محکم برای مدیریت شهرهای مختلف کشور باشد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.