تفاهم نامه همكاري هاي علمي، آموزشي و پژوهشي ميان پژوهشكده بيمه و سنديكاي بيمه گران ايران صبح امروز طي مراسمي با حضور دكتر امیر صفري رييس پژوهشكده بيمه، مهندس اولياء دبيركل سنديكاي بيمه گران ايران و جمعي از مديران پژوهشکده و سندیکا در محل پژوهشكده بيمه امضا شد.
تفاهم نامه پژوهشكده بيمه و سنديكاي بيمه گران ايران امضا شد
تفاهم نامه پژوهشكده بيمه و سنديكاي بيمه گران ايران امضا شد
به گزارش دیوان اقتصاد، رفيتهاي پژوهشكده بيمه را براي شناسايي مشكلات و ارائه راهكارهاي تحقيقاتي به منظور رفع چالشهاي صنعت بيمه حائز اهميت دانست و گفت: بررسي ذخاير اطلاعات انباشته شده صنعت بيمه، پتانسيلهاي تجربي و حرفهاي موجود در شركتها و نيازهاي حرفهاي شناسايي شده در صنعت ميتواند تبديل به اطلاعات سازمانيافتهاي شود كه با اجراي پروژه هاي تحقيقاتي منجر به مساله يابي و كشف مسائل بيمههاي بازرگاني گردد.
اولياء همچنين توجه به مطالعات اجتماعي از طريق بررسي ميداني رضايت مشتريان و شبكه فروش صنعت و بررسيهاي فرهنگي را از نيازهاي تامين نشده بيمه هاي بازرگاني دانست و گفت: توسعه صنعت به شدت با مطالعات علمي و پژوهشي گره خورده است و اين دو مجموعه با درك اقتضائات زماني نظير اهميت نقش پژوهش در تجاري سازي ايدههاي سنديكا و ضرورت همكاري در تشكيل نيروهاي تخصصي و همچنين ضرورت تبديل اطلاعات به دانش مورد نياز اقدام به امضاي تفاهم نامه همكاري مينمايد.
صفري نيز سنديكا را يك نهاد اثرگذار دانست كه اهتمام آن به مباحث پژوهشي يك سرمايه اجتماعي برای پژوهشکده تلقي ميشود.
وي افزود: سنديكاي بيمهگران يك كانال دسترسي سريع به تجربیات با ارزش صنعت بيمه است كه از طريق همكاري مشترك پژوهشکده با آن نهاد، ميتوان تجارب موجود در صنعت را با تلفیق با دانش روز دنيا مستند کرد و برای بهره برداری به اشتراک گذاشت.
رييس پژوهشكده بيمه تشكيل ميزهاي تخصصي مانند ميز تخصصي اوراق بهادارسازي ريسكهاي بيمهاي را براي انتقال ظرفيتهاي ریسک مازاد صنعت بيمه به بورس اوراق بهادار و همچنين ميزهاي تخصصي ذخاير فنی و توانگري مالي را از شیوه های مهمي دانست كه ميتوان با بهره گیری از آن شیوه و از طریق همكاري با سنديكاي بيمه گران اهدافی مشترک و متعالی را دنبال نمود.
وي بحث تقلب و راههاي جلوگيري از آن را از ديگر مباحث مهم صنعت بيمه دانست و گفت: تمامي اين مباحث نيازمند ايجاد يك نظام جامع آماري در صنعت بيمه است تا به شكل دهي زير ساخت ديتا و اطلاعات كمك كند.
وي خاطر نشان كرد: اين پايگاه در صنعت موجب تشكيل يك نظام جامع آماري چند بعدي ميشود كه فراتر از يك سامانه نظارتي عمل ميكند.
بر پايه اين گزارش مباحثي چون تشكيل صندوق ريسك و ظرفيت سازي براي حضور صنعت بيمه در ساير حوزههاي عملياتي ملي و همچنين موضوع چگونگي انجام نظارت در لايههاي صنفي و حرفهاي از ديگر نكات مطرح شده در اين مراسم بود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد