عرضه و تقاضای گوشی هنوز مشکل دارد

وزیر ارتباطات:

عرضه و تقاضای گوشی هنوز مشکل دارد

چهارشنبه, اکتبر 3, 2018 - 13:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

وزیر ارتباطات درباره تنظیم بازار گوشی، با بیان اینکه کاهش قیمت ارز در روزهای گذشته تاثیر کمی بر کاهش قیمت گوشی‌ها داشته، گفت: هنوز از سمت دستگاه قضایی ۷۰۰ هزار گوشی مسدودشده، کاملا وارد بازار نشده و روند کاهش قیمت به‌طور کامل رخ نداده است. از وزارت صمت می‌خواهیم محدودیت واردات شرکت‌ها را کاهش دهد و آن‌ها هم قول مساعد دادند.

 

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل ازایسنا محمدجواد آذری جهرمی در نشستی خبری در نمایشگاه تلکام با اشاره به تنظیم قیمت بازار گوشی اظهار کرد: وزیر صمت درخواست کرد که وزارت ارتباطات مدیریت بازار گوشی را به دست بگیرد که ما مسوولیت مدیریت را نپذیرفتیم اما قول کمک دادیم. برخی از شرکت‌ها واردات با ارز غیرتخصیصی انجام داده بودند و با توجه به موانعی که شرکت‌ها برای واردات دارند، برای حل این موانع صحبت‌هایی داشتیم.

وی ادامه داد: هنوز از سمت دستگاه قضایی ۷۰۰ هزار گوشی مسدودشده به طور کامل وارد بازار نشده است. موضوع دیگر بحث ارز است که برنامه‌های دولت و بانک مرکزی در کاهش نرخ ارز در بازار اثر گذاشته و البته کاهش جزیی را در قیمت گوشی شاهد بودیم.

دفاع جهرمی از افزایش تعرفه بسته های اینترنت موبایل

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه رفتار اپراتورها در افزایش نرخ بسته های اینترنت موبایل در چارچوب مصوبات رگولاتوری است، گفت: این افزایش تعرفه تنها ۷ درصد در درآمد اپراتورها تأثیر داشت.

محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به اینکه مشکل جدی در حوزه فناوری کشور، نقدینگی ناشی از نوسانات ارز است، گفت: اپراتورها و شرکت های این حوزه برای مقابله با تحریم ها، تجهیزاتی به ارزش هزار میلیارد تومان سفارش داده اند اما به دلیل عدم تخصیص ارز هم اکنون مجبور به پرداخت سه هزار میلیارد تومان هستند.

وی افزود: بر این اساس بسیاری از مشکلات به موضوع تخصیص منابع ارزی بر می گردد.

آذری جهرمی افزود: در این زمینه وزارت ارتباطات با کاهش ۲۰ درصدی تعرفه خدمات زیر ساختی و پهنای باند به اپراتورها در جهت حمایت از این بخش قدم برداشت.

وزیر ارتباطات اظهار داشت: در مورد افزایش نرخ تعرفه بسته های اینترنت موبایل که مورد انتقاد برخی قرار گرفته بود، سازمان تنظیم مقررات موضوع را بررسی کرده و نتیجه این گزارش حاکی از آن است که مورد رفتاری اپراتورها در چارچوب مصوبات رگولاتوری و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رعایت شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی کالاهای مصرفی که حتی وابستگی خاصی به ارز نداشتند با افزایش قیمت روبرو شدند، گفت: اما ما در این حوزه مدیریت کردیم که افزایش قیمت نداشته باشیم. این در حالی است که وابستگی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات به ارز، بیش از ۷۰ درصد است.

آذری جهرمی تأکید کرد: مجموع افزایش تعرفه های اپراتورها، تنها ۶ تا ۷ درصد در رشد درآمد آنها تأثیر داشته است و امیدواریم با تغییرات بازار ارز، نرخ خدمات این بخش تثبیت پیدا کند و حتی باید شاهد کاهش نرخ ها در این حوزه باشیم.

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه برنامه ما از ابتدا کاهش قیمت ها بوده است، تصریح کرد: باید تلاش شود از این موضع درآمد کسب کنیم و با مدیریت در تعرفه ها بتوانیم جلوی افزایش قیمت ها را بگیریم.

محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤال درباره اجرای دستور منع به کارگیری بازنشستگان در بدنه دولت در این وزارتخانه اظهار داشت: قانون منع به کارگیری بازنشستگان در وزارت ارتباطات شامل حال یکی از معاونان وزارتخانه شده است و به این ترتیب رسول سرائیان معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از این وزارتخانه جدا خواهد شد و امروز حکم معاون جدید امضا می‌شود. البته این حکم دو هفته دیگر اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ همچنین دو مشاور وزیر ارتباطات نیز طبق این قانون از وزارتخانه جدا می‌شوند که به این ترتیب محمود خسروی مشاور روستایی و صادق عابدین مشاور توسعه زیرساخت‌ها مشمول این قانون شدند.

 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.