خرید «کارنه تیر» برای کامیونداران با تدبیر بانک مرکزی حل می‌شود

خرید «کارنه تیر» برای کامیونداران با تدبیر بانک مرکزی حل می‌شود

جمعه, اکتبر 12, 2018 - 15:03 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رییس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه تحریم‌های بانکی حوزه حمل و نقل بین‌الملل را دچار مشکل کرده، گفت: خرید «کارنه تیر» برای کامیون‌داران ایرانی با تدبیر بانک مرکزی حل می‌شود.

به گزارش دیوان اقتصاد از خانه ملت، مرتضی صفاری نطنزی با اشاره به مشکلاتی که پس از وضع تحریم‌های بانکی برای حوزه حمل و نقل بین‌الملل رخ داده است، اظهار داشت: قرار شد که بانک مرکزی با اختصاص ارز به حوزه حمل و نقل بین‌المللی مشکل آن‌ها را حل کند که در خصوص نحوه حل و فصل این مشکل جلساتی برگزار می‌شود.

رییس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع حمل و نقل بین الملل بسیار اهمیت دارد، بیان کرد: کامیون‌داران ایرانی با داشتن برگه «کارنه تیر» می توانند در خارج از کشور تردد کنند.

وی با بیان اینکه متولی صدور «کارنه تیر» نیز یک شرکت سوئیسی است، افزود: «کارنه تیر» به نوعی برگه ضمانت و بیمه برای کامیون داران است که در قالب تشکل صنفی کامیون داران، این برگه سند هویتی نیز محسوب می‌شود.

صفاری نطنزی با بیان اینکه به دلیل اینکه برگه «کارنه تیر» جنبه عمومی و بین المللی گرفته و سند یک‌شکل و متحدی است که در همه جای دنیا شناخته شده است، ادامه داد: تحریم‌های بانکی سبب شده تا خرید «کارنه تیر» برای کامیون‌داران ایرانی با مشکل مواجه شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کامیبون داران برای خرید برگه‌های «کارنه تیر» باید پول را به شرکت سوئیسی بدهند ولی اگر امکان انتقال پول از طریق قانونی وجود نداشته باشد، گفت: اکنون برگه «کارنه تیر» را به کامیون داران نمی‌دهند و این در حالی است که اگر کامیون داران این برگه را نداشته باشند، امکان تردد کامیون داران در خارج از کشور وجود ندارد.

نماینده مردم قمصر و نطنز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT و انجام توصیه‌های FATF می‌تواند در رفع این مشکلات کمک کند و بهانه را از مجموعه‌های بانکی بگیرد و به تسهیل نقل و انتقالات کمک کند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.