«بانک تجارت طی شش ماه نخست سال ۱۳۹۷ با پرداخت نزدیک به دو هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط و تخصیص بیش از پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات خرید خودرو و کالای ایرانی از تولید و رونق این بخش حمایت کرد.»
رونق تولید کالای ایرانی هدف اصلی بانک تجارت
رونق تولید کالای ایرانی هدف اصلی بانک تجارت
به گزارش دیوان اقتصاد، عباس اشرفنژاد نایب رئیس هیات مدیره بانک تجارت در گفتوگو با خبرنگار روزنامه ایران با اشاره به اقدامات امیدآفرین این بانک در حمایت از کالای ایرانی بر عزم راسخ این بانک برای رونق بخشی به تولید کالای ایرانی و همکاری مستمر با کارآفرینان در جهت اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
وی با اشاره به نوسانات نرخ ارز و آثار آن بر مجموعه اقتصادی کشور از جمله بانکها و تولیدکنندگان گفت: ایجاد انضباط مالی دقیق و تلاش برای دستیابی به تراز صادراتی مثبت با توجه به نرخ ارز میتواند به عنوان یک نقطه قوت برای تولیدکنندگان به شمار آید.
اشرفنژاد در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی و ارج نهادن به صنعتگر و تولیدکننده کلید عبور از مسائل اقتصادی کشور است افزود: بانک تجارت با اتخاذ تدابیر ویژه فعالیتهای خودرا در سال ۱۳۹۷ معطوف به حمایت از کالای ایرانی و تقویت اقدامات بانک در این حوزه قرار داده و در همین راستا طی شش ماه نخست سال ۱۳۹۷ با پرداخت نزدیک به دو هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط و تخصیص بیش از دو هزار میلیارد ریال تسهیلات خرید کالای ایرانی از تولید و رونق این بخش حمایت کرده است. این بانک همچنین در قالب قانون حمایت از اشتغال فراگیر و به منظور امید آفرینی به جامعه، طی مدت مذکور بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به کارآفرینان تسهیلات پرداخت کرده و همچنین ۶۷۰ میلیارد ریال از منابع خود را به شرکتهای دانش بنیان کشور اختصاص داده است.
نایب رئیس هیات مدیره با بیان اینکه رونق تولید، ایجاد اشتغال جدید و افزایش رشد اقتصادی کشور از اهداف اصلی این بانک به شمار میرود، افزود: بانک تجارت به منظور رونق بخشیدن به صنعت خودروسازی کشور در شش ماه نخست امسال بیش از سه هزار و ۲۵۴ میلیارد ریال تسهیلات به خریداران خودروی ساخت ایران اعطا کرده و همچنین بهمنظور نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری و ایجاد رفاه برای شهروندان و کاهش آلودگی هوا نزدیک به ۱۰۷ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
اشرفنژاد در مجموع سهم پرداختی تسهیلات بانک تجارت به بخشهای تولید (صنعت، معدن وکشاورزی) در نیمه اول سال ۱۳۹۷ را بالغ بر ۶۵ هزار میلیارد ریال، معادل ۴۹ درصد کل تسهیلات پرداختی عنوان کرد و افزود: این بانک با پرداخت حدود دو هزار میلیارد ریال در قالب ۷۸۵۱ فقره تسهیلات به کمیته امداد، بهزیستی، مشاغل خانگی و طرح اشتغال فراگیر در مدت مذکور زمینه ایجاد امید، اشتغال و کارآفرینی را برای هموطنان فراهم کرده است.
نایب رئیس هیات مدیره همچنین با اشاره به عملکرد این بانک در پرداخت وام ازدواج و تامین جهیزیه گفت: بانک تجارت به منظور کمک به ازدواج جوانان و خرید جهیزیه ایرانی، طی شش ماهه ابتدایی سال جاری حدود هشت هزار میلیارد ریال وام ازدواج به بیش از ۵۰ هزار نفر متقاضی پرداخت کرده است. این رقم در ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۶ نیز نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد ریال برای حدود ۱۴۳ هزار نفر متقاضی بوده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد