حسین حسینی، در نشستی با سرپرستان و روسای شعب مناطق ۳، ۷ و ۹، ضمن تشریح وظایف شعب، خواستار پیگیری وصول مطالبات با هدف تقویت نقدینگی این شرکت شد.
اشاعه فرهنگ بیمه وظیفه اخلاقی و قانونی بیمهگر حرفهای است
اشاعه فرهنگ بیمه وظیفه اخلاقی و قانونی بیمهگر حرفهای است
به گزارش دیوان اقتصاد، قائم مقام مدیرعامل بیمه دانا در این نشست با اشاره به ضرورت پیگیری وصول مطالبات و حضور عملیاتی مدیریتهای ستادی گفت: روسای شعب باید ضمن تعامل با رقبای خود در محدوده جغرافیایی، نقاط قوت و ضعف هر یک از رشتههای بیمهای را استخراج کرد و با مدیران ستادی در جهت حل مشکلات و ارائه پیشنهادات لازم اقدام نمایند.
حسینی ضمن تأکید بر انتظارات مدیرعامل شرکت مبنی بر رسیدگی به دغدغههای نمایندگان اضافه کرد: با طراحی روندی در جهت استثنا قائل شدن بین نمایندگان پرکار و خوش حساب، باید سیستم کنترل نمایندگان را در دستور کار قرار دهیم تا امتیازاتی که در آینده به هر یک از نمایندگان داده میشود، این تفاوتها احساس شود.
وی در ادامه با اشاره به نرخشکنی برخی شرکتهای بیمه تصریح کرد: با توجه به وضعیت بازار بیمه کشور و شرایط بیمه دانا ما باید سعی کنیم بهای تمام شده خدمات را متعادل کنیم و صرفا برای جذب پرتفوی متحمل زیانهای سنگینی نشویم.
قائم مقام مدیرعامل در ادامه گفت: باید بدانیم تولید مشکل از عملکردهای ماست و نباید به گذشته برگشت پس سعی کنیم از امروز و آینده صحبت کنیم. در هنگام مشکلات با بیمه گذار همراه باشیم و تمام همت خود را بر حل مشکلات آنها متمرکز کنیم.
وی برند بیمه دانا را یکی از خوشنامترین برندهای صنعت بیمه کشور دانست و خاطرنشان کرد: در کنار آنالیز ریسک و پرداخت به موقع خسارت، ظاهر آراسته همکاران، برخورداری از تجهیزات امروزی، تقسیم کار جانشینپروری را از اهم اقدامات آتی خود قرار دهیم.
حسینی، از اشاعه فرهنگ بیمه به عنوان وظیفه اخلاقی، شرعی و قانونی هر یک از دستاندرکاران و مسئولان شرکت یاد کرد و گفت: آموزش کارکنان و نمایندگان و تقویت علمی آنها از مهمترین ابزارهایی است که بر توسعه فرهنگ بیمه اثر مستقیم دارد. با آموزش رفتار سازمانی و آموزش نیروی انسانی با هدف درک مشکلات نماینده برای فروش بیمهنامه میتوان گام موثری را برای پیشبرد اهداف شرکت برداشت و نیروی انسانی را با مشکلات نمایندگان در فروش بیمهنامه آشنا و درک متقابل را در آنها ایجاد کرد.
قائم مقام مدیرعامل بیمه دانا خطاب به روسای شعب گفت: استعدادیابی را در دستور کار قرار دهید و از آن به عنوان ابزاری برای تشویق و ارتقای نیروی انسانی و نمایندگان استفاده کنید. وی در پایان خاطرنشان کرد: قداست بیمهگذار را حفظ کنید تا قداست شرکت در بازار حفظ شود، بدیهی است اگر در هر جایگاهی از شرکت فعل و انفعال نامتوازنی مشاهده شود و کار بطور معمول پیش نرود، فرد مسئول باید صندلیش را ترک کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد