اقتصاد ایران نیازمند پیاده سازی برنامه ریزی منسجم بانک‎ها

اقتصاد ایران نیازمند پیاده سازی برنامه ریزی منسجم بانک‎ها

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس، گفت: بانک‌ها در حال حاضر به جای تغییر برنامه‌های خود آن هم در زمان‌های کوتاه باید برنامه منسجم در راستای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور را پیاده سازی کنند.

 

به گزارش دیوان اقتصاد، منصور مرادی در گفتگو با ایبِنا ،اظهار داشت: متاسفانه عامل اصلی گرانی‌ها در بازار علاوه بر فعالیت دلالان استقبال مردم از گرانی‌ها و تورم رخ داده است.

نماینده مردم مریوان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گرانی خودرو عاملی برای کاهش خرید آن نبوده است، افزود: هجوم مردم برای خرید کالاهای گران شده خود عاملی برای جولان بیشتر دلالان است.

وی با تاکید بر اینکه، بانک‌ها در شرایط فعلی باید با ورود به موقع به بازار از سرگردانی نقدینگی جلوگیری کنند، تصریح کرد: جذب به موقع نقدینگی سرگردان خود عاملی برای جلوگیری از حبابی شدن نرخ ها در بازارهای مختلف است.

مرادی با بیان اینکه سرمایه های مردم باید به سمت امور مولد هدایت شود، گفت: در حال حاضر برنامه ریزی های صورت گرفته چنین ظرفیتی را نداشته که این خود بر حباب نرخ ها افزوده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه کاهش یا افزایش نرخ سود بانکی در ماه های اخیر تاثیر چندانی بر وضعیت بازار نداشته است، افزود: در حال حاضر بانک‌ها به جای تغییر برنامه‌های خود آن هم در زمان‌های کوتاه باید برنامه منسجم در راستای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور را پیاده سازی کنند.

مرادی با بیان اینکه، وضعیت رخ داده در بازار خودرو، ارز و مسکن ناشی از ضعف نظارت دستگاه های مسئول است، تصریح کرد: در حال حاضر مجلس و دولت و سایر دستگاه های مسئول باید پای کار بوده و با هر نوع اقدامی که بازار را متشنج می کند، برخورد کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: متاسفانه عدم رعایت تعهدات از سوی برخی پیمانکاران ساختمانی و همچنین شرکت های خودرو سازی عامل اصلی تنش قیمتی در بازار بوده که دولت می تواند با برخورد با آن ها آرامش را به بازار برگرداند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس آماده هر نوع همکاری با تیم اقتصادی دولت برای بازگرداندن آرامش به بازار است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.