مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اقدامات بانک سپه در سال جاری، اظهار کرد: در حال حاضر مهمترین پروژهای که ما بر آن متمرکز هستیم، اجرای درست و هدفمند ادغام بانکهای نیرویهای مسلح است.
اجرای هدفمند ابرپروژه ادغام
اجرای هدفمند ابرپروژه ادغام
به گزارش دیوان اقتصاد، محمدکاظم چقازردی در نشستی خبری، از یکسانسازی تابلوهای شعب بانکهای ادغامی تا پایان سال خبر داد.
وی گفت: تجربه چنین پروژهای در تاریخ انقلاب اسلامی وجود ندارد و تجربههای جهانی نیز دو مورد بیشتر نبود که برای افزایش کارایی بانکها بود.
چقازردی افزود: نوع ادغام ما رویدادی در راستای اصلاح ساختار بانکی است یا به عبارت دیگر این کار بر اساس مسئولیتها و شرایطی که ایجاب میکرده قرار است انجام شود.
وی با بیان اینکه بانکهای خصوصی در اوایل دهه ۸۰ برای افزایش کارایی و ایجاد رقابت ایجاد شدند، تصریح کرد: در اواسط این دهه بود که ما تحریم شدیم و در حالی که از نظر ارزی فعالیت خوبی داشتیم و بیش از ۲۵ درصد از فعالیتهای ارزی کشور در اختیار بانک سپه بود، با تحریم همه بخشهای ارزیمان متوقف شد که توانستیم پس از مدتی راه هایی پیدا کنیم که مشکلات مشتریانمان را حل کنیم.
مدیرعامل بانک سپه ادغام ظرفیتها، تجربهها، نیروها و توانمندیها سبب پیشرفت بانک سپه میشود، گفت: فعالیتهای ادغام باعث مرحله اجرایی و عملیاتی شده و مراحل اصلی ادغام را پشت سر گذاشتیم و میخواهیم این کار را با تدبیر انجام دهیم.
مدیرعامل بانک سپه گفت:در هر یک از بانک های ادغامی در بانک سپه یک عضو هیئت مدیره را به عنوان نماینده بانک سپه تعیین کردم و هم اکنون عمده سهام این بانک ها به بانک سپه منتقل شده است.
به گفته چقازردی، در مقطع کنونی 95 درصد سپردههای جذب شده در بانک سپه را به صورت تسهیلات پرداخت کردهایم که از 80 هزار میلیارد ریال وام پرداختی در سال جاری، 34 هزار میلیارد ریال به بخش تولید پرداخت شده است.
وی افزود: در سه سال گذشته بیش از 11 هزار میلیارد ریال تسهیلات به دو خودروساز بزرگ پرداخت شده است که در پایان سال گذشته، تهسیلات پرداختی به خودروسازان 250 درصد رشد داشته است.
وی همچنین گفت:10 هزار میلیارد ریال اوراق رهنی خودروسازان توسط بانک سپه ضمانت شده است.
به گفته مدیرعامل بانک سپه، برای بهرهبرداری از پروژه نفتی در میدان نفتی آذر که مشترک با همسایگان بود، 1.9 میلیارد دلار سرمایهگذاری توسط بانک سپه انجام شد که در حال حاضر روزانه چند هزار بشکه نفت از آن برداشت میشود و همچنین توسعه فازهای پارس جنوبی با پیشرفت 76 تا 90 درصد با تسهیلات بانک سپه انجام شده است.
وی گفت: 47 درصد تسهیلات بانک سپه به بخش مولد در صنعت، معدن و کشاورزی در قالب 10 هزار و 500 طرح تولیدی پرداخت شده است.
وی همچنین با اشاره به حوادث قهری و سیل در سال جاری گفت: 8 هزار و 400 میلیارد ریال برای بافتهای مسکونی، لوازم خانگی در سال جاری پرداخت شده است.
چقازردی همچنین گفت: از نظر نیروی انسانی نیز بعد از ادغام، نیروی انسانی بانک سپه جوانانسازی خواهد شد، همچنین تعداد شعبهها به تدریج به اندازه بهینه تبدیل خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به تورم کالاهای اساسی گفت: این تورم تحت کنترل و مدیریت قرار گرفته، اما در عین حال به خاطر نوسان نرخ ارز، نیاز به نقدینگی در واحدهای تولیدی افزایش یافته است که بانک سپه با اعطای 47 درصد از تسهیلات خود به بخش مولد، به کمک تولید شتافته است.
به گفته مدیرعامل بانک سپه، تعداد شعب این بانک پس از ادغام به ۴۶۰۰ شعبه میرسد و تعداد پرسنل نیز از ۱۵ هزار به بیش از ۴۲ هزار نفر میرسد.
چقازردی با اشاره به ارزشگذاری ترازنامه بانکها گفت: عمده این بانکها در یک وضعیت مناسب به سر میبرند از نظر ترازنامه و امیدواریم در مجموع بتوانند به ما کمک کنند.
وی با بیان اینکه فرآیندهای عملیاتی مربوط به ادغام در برنامه زمانبندی مشخص شده به خوبی در حال انجام است ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال تابلوهای شعب این بانکها یکسانسازی شود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد