مجمع عمومی عادی سالانه به طور فوق العاده بیمه سامان برای سال مالی منتهی به پایان اسفند 94 برگزار شد.
مجمع عمومی عادی سالانه بیمه سامان برگزار شد
مجمع عمومی عادی سالانه بیمه سامان برگزار شد
به گزارش دیوان اقتصاد، مجمع عمومی عادی سالانه به طور فوق العاده شرکت با حضور بیش از 88 درصد سهامداران روز پنج شنبه، بیست و پنجم شهریور ماه برگزار وگزارش هیات مدیره به استماع ایشان رسید.
در این مجمع که با حضور علی ضیایی به عنوان رئیس مجمع، خسرو فخيم هاشمی و یوسفعلی شريفی نماينده بانک سامان به عنوان ناظرين در محل هتل سیمرغ تهران برگزار شد گزارش فعالیت یک ساله شرکت ارائه و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی صورت های مالی به تصویب سهامداران رسید.
علی ضیایی ضمن قدردانی از سهامداران به دلیل یک سال حمایت از این شرکت و بیان دلیل تاخیر در برگزاری مجمع که ناشی از مراحل قانونی ثبت افزایش سرمایه بود گفت: شرکت بیمه سامان تمام همت و تلاش خود را به کار گرفته تا یکی از شفاف ترین و فنی ترین شرکت های بیمه ای کشور باشد. با این دیدگاه و برنامه ریزی های بلند مدت توانسته تعهدات خود در قبال بیمه گذاران، ذی نفعان قانونی و سهامداران را ایفاء نماید و این مهم با توسعه دانش حرفه ای، بهره گیری از تجارب بین المللی، مد نظر قراردادن سیاست های اقتصادی کلان کشور، توجه به نیازهای بازار و ارتقاء سطح خدمات برای بیمه گذاران و البته توسعه نیروهای انسانی متخصص و کارآمد میسر گردیده است.
در این جلسه نماینده سازمان بورس عملکرد هیأت مدیره شرکت بیمه سامان را در خصوص عمل به تعهدات حرفه ای و تخصصی در خور توجه دانسته و از بیمه سامان به عنوان یکی از شفافترین شرکتهای پذیرفته شده در بورس نام برد که این امر موجب اعتماد بیشتر سهامداران و نهادهای نظارتی خواهد بود.
گزارش حسابرس قانونی توسط فريده شيرازی ارائه و ایشان با بیان نکات کلیدی و عملکردی در پاسخ به سهامداران حاضر مبنی بر وضعیت آتی شرکت بیمه گفت: عملکرد بیمه سامان از نظر رعایت قوانین و مقررات منطبق بر اصول حسابرسی شفاف و با حداقل ریسک ارزیابی می شود و در صورت های مالی ارائه شده ذخائر فنی شرکت از کفایت کافی حتی بیشتر از الزام برخوردار است و شرکت در وضعیت مالی و حرفه ای بسیار خوبی قرار دارد.
احمدرضا ضرابیه، مدیر عامل بیمه سامان نیز با تاکید بر گشایش های اخیر اقتصادی و افزایش تعاملات جهانی گفت: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی صنعت بیمه باید اصول حرفه ای این صنعت در سطح بین المللی را پیاده سازی و توان رقابتی خود را برای کسب سهم از بازارهای جهانی ارتقاء بخشد که این امر مستلزم آموزشهای به روز برای سرمایه های انسانی، توسعه زیرساختهای خلاقیت و فناوری و آشنایی کامل با اصول مدیریت شرکتهای بیمه با بهره گیری عملی از مبانی علمی و اکچوئری و ارزیابی ریسک با نگاه فنی است.
وی افزود : این شرکت همچنین شناخت بازار، درک صحیح نیازهای مشتریان و ارائه راه حل های مدیریت ریسک برای صنایع و شرکتهای تولیدی را حائز اهمیت دانسته و در حال حاضر تیمهای فنی و بازاریابی بیمه سامان برنامه های گسترده ای برای شناسایی نیازهای بیمهای حرفههای مختلف و مطالعه برای شناسایی ریسک های آنها و ارائه راه حل های کارآمد بیمهای با بهره گیری از مشاورین داخلی و بین المللی برنامهریزی نمودهاند که این موضوع نهایتا موجب بهبود کیفیت فعالیت های بیمه در سطح کشور و ارتقاء استانداردهای خدماتی شرکت و صنعت بیمه خواهد بود.
مدیر عامل بیمه سامان ضمن تأکید بر اینکه سرمایه اصلی شرکت بیمه سامان نیروهای انسانی آن است، گفت: بیمه سامان برنامه جامعی برای توانمندسازی نیروهای انسانی خود و بهره گیری از نخبگان تدارک دیده است و با توجه به تحولات اقتصادی کشور و حضور شرکتهای خارجی، آموزش حرفه ای و تخصصی نیروی انسانی جزو اولویت های شرکت است.
بنا بر گزارش هیأت مدیره به مجمع، شرکت بیمه سامان با توجه به مختصات جغرافیایی و دموگرافیگ ایران، حرکت توسعه ای کشور و نیز توجه به حمایت از تولید و صنایع با محوریت اقتصاد مقاومتی، راهبردهای ارائه شده توسط بیمه مرکزی ج.ا.ا. را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده و سعی دارد پشتوانه بیمه ای برای صنایع و فعالین این حوزه باشد. همچنین این شرکت برنامه ریزی جهت ایجاد آرامش و اطمینان از آینده را در جامعه جوان ایرانی، مورد توجه قرار داده و به عنوان یکی از تخصصی ترین شرکتهای بیمه در حوزه بیمه های زندگی سعی دارد خدمات تخصصی و مدرن در سطح استاندارهای بین المللی ارائه نماید.
تحلیل صورتهای مالی شرکت حاکی از آن است که این شرکت از سالهای گذشته برای ارتقاء توان مالی و فعالیت متکی بر افزایش سود از محل عملیات بیمه ای برنامه ریزی بلند مدت کرده و روند های مندرج در صورت های مالی در چند سال گذشته مبین این است که با وجود فعالیت در بازار رقابتی، سود ناخالص فعالیت های بیمه ای روند صعودی خود را از سال 92 تا کنون حفظ کرده است که این مهم با ارزیابی صحیح ریسک عملی شده است.
در پایان جلسه به پیشنهاد هیات مدیره و تایید سهامداران مقرر شد از محل سود قابل تخصیص 420 ريال به ازای هر سهم بین صاحبان سهام تقسیم شود که از سود تقسیم شده، مبلغ 120 ریال پرداخت و مابقی به عنوان مطالبات سهامداران در نظر گرفته شود. همچنین روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی شرکت انتخاب و با توجه به اتمام دوره چهارساله «موسسه حسابرسی بهراد مشار» ، «موسسه حسابرسی بيات رايان» به عنوان حسابرس اصلی و «موسسه حسابرسی آزمون پرداز ايران مشهود» به عنوان حسابرس علی البدل انتخاب شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد