معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به شیوع ویروس کرونا بر لزوم توسعه دولت الکترونیک تاکید کرد.
لزوم توسعه خدمات دولت الکترونیکی
لزوم توسعه خدمات دولت الکترونیکی
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایسنا، جمشید انصاری در مراسم آیین رونمایی از خدمات و محصولات جدید بانک صنعت و معدن با اشاره به شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا در شرایط خاصی هستیم و اگر دولت در طول سالهای گذشته برنامههای متعددی برای توسعه دولت الکترونیک داشته است، باید به این برنامهها شتاب بخشید.
وی ادامه داد: در سازمان اداری و استخدامی به همه سازمانها و ادارهها ابلاغ شده است که از تجمعات جلوگیری کنند و باید سعی کنیم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و تماسهای مستقیم خدمات گیرندگان با دستگاههای ارائه خدمات را کاهش دهیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مورد اهداف توسعه دولت الکترونیک توضیح داد: یکی از هدفهای توسعه دولت الکترونیک این است که بتوان تسهیلات لازم را در دسترسی به خدمات دولتی برای شهروندان فراهم کرد. در حال حاضر پیچیدگیها در نظام بورکراسی وجود دارد که مردم را برای دسترسی به خدمات با مشکل مواجهه میکند که باید این مشکل برطرف شود.
انصاری ادامه داد: هدف دیگر کاهش ارتباط مستقیم خدمت گیرندگان و خدمات دهندگان برای ارتقای سلامت وکاهش شاخص فساد است. همچنین ایجاد تضمینهای لازم برای تحقق بهتر حقوق شهروندان در نظام اداری از دیگر اهداف توسعه دولت الکترونیک است.
به گفته معاون رئیس جمهور، توسعه دولت الکترونیک هزینههای ارائه خدمت را برای گیرندگان و ارائه دهندگان خدمات کمک میکند.
انصاری تاکید کرد: اگر دستگاههای اجرایی در راستای اهداف مذکور خدمات الکترونیک خود را توسعه دهند مورد حمایت کامل دولت قرار میگیرند.
وی در ادامه با تاکید بر این که نظام بانکی کشور در استفاده از سامانههای الکترونیک جزو مجموعههای پیشرو است اظهار کرد: بخشی از خدماتی که در حال حاضر در سیستم بانکی کشور ارائه میشود، در بسیاری از کشورها ارائه نمی شود. این موضوع به سلامت نظام اداری و بانکی کمک کرده و امکان استفاده بیشتر به مشتریان از این خدمات را فراهم کرده است.
انصاری با بیان این که بانکهای مانند بانک صنعت و معدن می توانند پیشروی توسعه سامانه مدرن باشند گفت: زیرا گسترده کار این بانکها با مشتریان حقیقی کمتر است و از سوی دیگر بخش صنعت و معدن کشور نیز پیشتاز فناوری و تکنولوژی در کشور محسوب میشود.
همچنین در این مراسم حسین مهری- مدیر عامل بانک صنعت و معدن با تاکید بر این که یکی از محوری ترین برنامههای این بانک بانکداری دیجیتال است، گفت: بانک صنعت و معدن سال گذشته در بین بانکهای دولتی و بانکهای اصل 44 رتبه دوم در بانکداری دیجیتال را دریافت کرد.
وی ادامه داد: این بانک زیر ساختهای دارد که میتواند در توسعه بانکداری دیجیتال توسعه باشد. زیر ساختهای مانند نیروی انسانی و مشتریان این بانک.
براساس این گزارش امروز در آیین رونمایی از خدمات و محصولات جدید بانک صنعت و معدن سامانه سدف (سامانه دیجیتال فرآیندی) ، سامانه هدف (همراه بانک دیجیتال فرآیندی) ، سامانه پات (پذیرش اینترنتی تسهیلات ) و سامانه ساحب( سامانه اعتبارات حدی بانک) رونمایی شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد