محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به دنبال شفافیت نمادین و سمبلیک نیستیم گفت: از شفافیت زیاد سخن می گوییم زیرا ما را به سمت کارایی و اثربخشی بیشتر و خروج از فساد و جلوگیری از بروز آن هدایت می کند.در همین راستا از این پس هر کالایی که قابل عرضه در بورس کالا است را در غیر بازار بورس ارائه نمی کنیم؛ تا چندسال قبل فقط سه محصول در بازار بورس عرضه می شد که امروز به ۲۸ محصول رسیده است و با ابلاغ مدیرعامل شستا به شرکت های زیرمجموعه این روند ادامه می یابد.
کالاهای شستا در بورس کالا عرضه می شود
کالاهای شستا در بورس کالا عرضه می شود
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از کالاخبر، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دنبال شفافیت نمادین و سمبلیک نیستیم گفت: از شفافیت زیاد سخن می گوییم زیرا ما را به سمت کارایی و اثربخشی بیشتر و خروج از فساد و جلوگیری از بروز آن هدایت می کند.
محمد شریعتمداری در مراسم رونمایی از قریب ۲۰۰ محصول جدید و افتتاح بیش از ۱۴ پروژه بازسازی توسعه ای شستا با بیان اینکه معاونت های وزارتخانه هر کدام برای تحقق اهداف در آن حوزه در تلاشند تا بتوانند اقدامات موثرتری را در ماه های باقی مانده از عمر دولت انجام دهند تاکید کرد که نباید به هیچ وجه اجازه دهیم افولی در اقدامات رخ دهد.
وی خطاب به مدیران شستا گفت: به هیچ وجه از سرعت شستا کم نکنید و با قوت تا آخرین روز پروژه های های نیمه کاره را تکمیل و تلاش کنید تا آنها را به اتمام برسانید.خوشحالم که نظم در کنار شفافیت را به کار گرفته اید و یکی از فتخارات بزرگ شستا این بود که صورت های مالی را در کدال ارائه کرد که در عمر شستا سابقه نداشت.
وزیر رفاه با بیان اینکه صورت های مالی شفاف و گویا و قابل عرضه به مردم با داشتن کدال بورس قدم اول نظم و انضباط است و اگر اینجا خوب عمل کنیم گام های بعدی را هم می توانیم مصمم برداریم اظهار کرد: توجه ویژه به تحقق بودجه بسیار مهم بود و شما تلاش کردید در چارچوب برنامه عملیاتی کار کنید و کار با این نظم و ترتیب باید در شرکت ها ادامه یابد.
شریعتمداری با بیان اینکه برای ایجاد سامانه های شفافیت قدم های خوبی برداشتیم گفت: شفافیت یک دستور اداری بود که بعد از تعهدم به نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد در دستورکار قرار گرفت و شستا گل سرسبد انجام فعالیت های شفاف ساز بود که در این عرصه قدم های خوبی برداشته است. قبلا هم از برنامه های شفافیت رونمایی کرده ایم. عده ای به ناحق انتقاد می کنند که چرا از شفافیت زیاد می گوییم. از این پس هم از شفافیت زیاد سخن می گوییم زیرا ما را به سمت کارایی و اثربخشی بیشتر و خروج از فساد و جلوگیری از بروز آن هدایت می کند.
وی افزود: در هرگوشه ای از وزارتخانه اگر کار نوآورانه ای در این زمینه انجام شود آن را رونمایی خواهیم کرد. از هرکار نویی درباره شفافیت در مجموعه وزارتخانه رونمایی می کنیم. شفافیت عملی و واقعی مهم است و دنبال شفافیت نمادین و سمبلیک نیستیم.
وزیر رفاه با بیان اینکه شفافیت، دسترسی مدیران به داده های کلیدی را تقویت می کند و هم ابزارهای اطلاع رسانی را به ذینفعان کلیدی در اختیار قرار می دهد تا در جریان قرار بگیرند که در این سازمان چه می کنیم اظهار کرد: کیفیت مدیریت نیز یکی دیگر از اهداف شفافیت است.
شریعتمداری ادامه داد: سیستمی شدن دسترسی به اطلاعات در شستا نهادینه شده و استفاده پذیری در مجموعه شستا هم باید با ایجاد بسترهای مناسب به طور کامل محقق شود. وقتی اطلاعات به درد بخور است که در زمان و قالب مناسب با کیفیت مناسب و در محل مناسب به مخاطبان خاص ارائه شود. ما این حرکت را ادامه خواهیم داد.
وی به ظرفیت کامل شستا در راستای جهش تولید اشاره کرد و گفت: جهش تولید فقط دستور ابلاغی رهبری برای یک سال نبود و باید در ادامه مسیر هم دنبال شود و تداوم یابد. حالا که شستا به بلوغ رسیده حرکت به سمت دانش بنیان کردن فعالیت ها را نیز باید در دستورکار قرار دهد.
وزیر رفاه با تاکید بر اینکه از این پس هر کالایی که قابل عرضه در بورس است را در غیر بازار بورس ارائه نکنید گفت: عرضه کالاهایی که قابلیت عرضه در بورس دارد به غیر بازارهای بورس ممنوع است. تا چندسال قبل فقط سه محصول در بازار بورس عرضه می شد که امروز به ۲۸ محصول رسیده است و باید تلاش کنیم هرکالایی قابلیت عرضه در بورس دارد عرضه آن در خارج از بورس ممنوع شود که حتما مدیرعامل شستا آن را به شرکت های زیرمجموعه ابلاغ خواهد کرد.
شریعتمداری با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهمترین نهاد اجتماعی دولتی محسوب می شود و توجه به رابطه کارفرما و کارگر در همه اجزا باید به صورت یک الگو مورد توجه قر ار بگیرد گفت: تمام تعهدات در قبال سرمایه انسانی شستا را از کارگران ساده گرفته تا کارگران متخصص و مهندسین و ... را ایفا کنید و باید در ارائه استاندارد روابط بین کارگر و کارفرما نمونه باشیم.
وی ادامه داد: در فراز و فرورد بورس همواره یار مردم و دولت بودیم. عرضه های بزرگی انجام شد که وقتی می خواستیم بازار را در دوران رونق بورس تعمیق کنیم این کار را انجام دادیم. در دوران افول هم تلاش هایی انجام دادیم و باید به سمت بورسی کردن کامل شستا پیش برویم و عرضه ها را نباید متوقف کنیم.
وی افزود: ما مسئولیت داریم از سهامداران خردی که سهام شرکت های شستا را دارند صیانت کنیم. در تلاش بودیم بیمه ای را برای حمایت از سهامداران خرد در دولت ایجاد کنیم، شورایی در این زمینه فعال و مشغول است و از مدیرعامل شستا می خواهم طوری اقدامات را نهادینه کنند که سهامداران خرد از سرمایه گذاری خود در این مجموعه بهره مند شوند. اگر نتوانیم با راهکارهای مناسبی از این سرمایه گذاران صیانت کنیم جفا در حق مردم است و باید تلاش کنیم این مهم را محقق کنیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد