راهبردهای هفتگانه بانک توسعه تعاون در سال 1400 

راهبردهای هفتگانه بانک توسعه تعاون در سال 1400 

یک‌شنبه, مارس 28, 2021 - 11:06 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مدیرعامل بانک توسعه تعاون در گفت‌وگویی رسانه‌ای، راهبردهای هفت‌گانه جهت تحقق اهداف و برنامه‌های این بانک در سال 1400 را عنوان و تشریح کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، حجت اله مهدیان در آغازین روزهای سال 1400، ضمن بازشماری دستاوردها و فعالیت‌های بانک توسعه تعاون طی سال 99، اهداف و برنامه‌های این بانک در سال جدید را تشریح کرد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به سنت سال‌های اخیر در خصوص تدوین راهبردهای سالانه این بانک بر اساس 4 پیش‌شرط سلامت، صداقت، شفافیت و شجاعت، اظهارکرد: راهبردهای سالیانه درواقع ترسیم نقشه راه حرکت بانک در سال پیش رو خواهد بود و با ظرفیت‌های موجود در بانک توسعه تعاون از منظر برخورداری از دانش تخصصی بانکداری، منابع انسانی کارآمد و هماهنگی با فضای پولی و مالی کشور به‌یقین سال جدید، سال جهشی بزرگ برای بانک توسعه تعاون خواهد بود.

مهدیان با تأکید بر سرلوحه قرار دادن منویات رهبری و شعار امسال گفت: همچون سال‌های گذشته بی‌شک نخستین راهبرد بانک توسعه تعاون در سال جدید، «حمایت حداکثری از تولید، پشتیبانی عملی از تولیدکنندگان و کارآفرینان و رفع موانع و مشکلات اداری و کاهش بروکراسی»، با توجه به تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری در مسیر «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تحقق بانکداری دیجیتال در صنعت بانکداری کشور، دومین راهبرد بانک توسعه تعاون در سال 1400 را «اهتمام ویژه در جهت تحقق بانکداری دیجیتال با اجرای دقیق و به هنگام پروژه‌ها و برنامه‌های مصوب» معرفی کرد.

وی با بیان اینکه اکنون و پس از پیاده‌سازی موفق بانکداری الکترونیک در بانک توسعه تعاون، امسال زمان اجرای کامل بانکداری دیجیتال در این بانک است، افزود: طی سال‌های اخیر گام‌های اولیه در این زمینه با موفقیت صورت گرفته و مقدمات کار فراهم‌شده است، همچنین مطالعات دقیق و گسترده‌ای در این زمینه از سوی همکاران صورت گرفته که انشالله امسال، سال استقرار بانکداری دیجیتال در بانک توسعه تعاون خواهد بود.

«توسعه تعاملات و هم‌افزایی با فعالان بخش تعاون با رویکرد ایجاد زنجیره خلق ارزش» راهبرد سومی بود که مهدیان به آن اشاره نمود و تأکید کرد: امیدواریم که در سال پیش رو با افزایش توان هم‌افزایی و امکان تعامل با عموم فعالان و ذینفعان بخش تعاون، نتایج مؤثر و ملموس‌تری را در رشد و بهره‌وری این بخش شاهد باشیم.

مهدیان همچنین «شناسایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای و ملی در جهت تحقق اهداف بانک و مشتریان» را چهارمین راهبرد بانک توسعه تعاون در سال جاری برشمرد و افزود: با توجه به گستردگی و تنوع مواهب الهی و مزیت‌های گوناگون طبیعی و اقلیمی در استان‌های مختلف کشور، ضرورت دارد تا با تمرکز بیشتری نسبت به شناسایی این ظرفیت‌ها تلاش کنیم تا بتوانیم در حوزه‌های مختلف متناسب با ظرفیت و نیاز هر منطقه پاسخگوی مشتریان باشیم.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تأکید بر اهمیت اصل مشتری مداری در این بانک گفت: «افزایش رضایتمندی مشتریان و سایر ذینفعان بانک از طریق روان‌سازی فرایندهای اجرایی در بانک» از دیگر راهبردهایی است که برای سال جدید جزو برنامه‌های ما خواهد بود و بیش‌ازپیش تلاش خواهیم کرد تا باوجود همه بروکراسی‌های موجود در نظام اداری و بانکی کشور، هوشمندانه و چابک‌تر عمل کنیم، بر همین اساس برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته تا به‌صورت بهینه فرآیندهای اجرایی را در بانک روان‌سازی کنیم، البته در سال‌های اخیر گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته‌شده و همکاران به‌ویژه مدیریت، تلاش ویژه‌ای در این زمینه مبذول داشته‌اند و بنا داریم در سال 1400 باقدرت و سرعت بیشتری این مسیر را ادامه دهیم تا رضایتمندی بیشتری نزد مشتریان فراهم‌سازیم.

مهدیان راهبرد ششم بانک توسعه تعاون در سال 1400 را «توسعه فرهنگ بانکداری، رعایت اخلاق حرفه‌ای و تکریم مشتریان» عنوان کرد و تصریح نمود: همواره تلاش کرده‌ایم که فرهنگ بانکداری مدرن را متناسب با شرایط روز در بانک نهادینه کنیم، با توجه به اینکه بانک توسعه تعاون جوان‌ترین بانک دولتی است که تنها در حدود 12 سال از زمان تأسیس این بانک می‌گذرد، این نیاز به‌طور مستمر وجود دارد که در فرهنگ‌سازمانی خود، فرهنگ بانکداری و رعایت اخلاق حرفه‌ای را به‌طور پیوسته توسعه دهیم.

همچنین به گفته مدیرعامل، «تنوع‌بخشی به خدمات، محصولات و توسعه بازار» هفتمین راهبرد بانک توسعه تعاون خواهد بود که با استفاده از ظرفیت‌های اعتباری نظیر اعتبارات اسنادی داخلی، ضمانت‌نامه، خرید دین و ... محقق خواهد شد.

مهدیان در پایان تصریح کرد: امیدوارم در سال جدید، این توفیق بیش‌ازپیش حاصل شود که بتوانیم انواع خدمات بانکی را روان‌تر، گسترده‌تر و متنوع‌تر به جامعه هدف عرضه کرده و مسیر توسعهٔ تعاون را در کشور هموارسازیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.