صرف بیش از «یک میلیون نفر ساعت» فعالیت در نظام بانکی کشور

به منظور اجرای قانون جدید چک انجام شد؛

صرف بیش از «یک میلیون نفر ساعت» فعالیت در نظام بانکی کشور

بیش از یک میلیون نفر ساعت در نظام بانکی کشور به منظور فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای اجرای قانون جدید چک زمان صرف شده است.

به گزارش دیوان اقتصاد، همانگونه که پیش از این اعلام شده اجرای قانون جدید چک در نظام بانکی کشور از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۰ الزامی است. این الزام نیازمند اقدامات وسیع و تدارکات فراوانی در بخش‌های مختلف از جمله بخش زیرساخت‌های فنی و فناوری بود که با هماهنگی‌های گسترده و تلاش فراوان تمام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری و شبکه پرداخت کشور به خوبی انجام شده و در حال تکمیل است.
لذا، تشریح گوشه‌ای از زمان و انرژی صرف شده برای فراهم آوردن تجهیزات و زیرساخت‌های لازم برای اجرای این قانون می‌تواند گستردگی و اهمیت این دستاورد بزرگ نظام بانکی را نشان دهد. در این راستا ، در حدود ۵۰ هزار نفر ساعت برای اجرایی شدن قانون چک، تنها از سوی این بانک و در حدود ۱۳۰ هزار نفرساعت از سوی شرکت های تابعه بانک مرکزی صرف شده است.
علاوه بر آن، از سال ۹۸ تا پایان سال۹۹، بیش از ۸۵۰ هزار نفرساعت از سوی شبکه بانکی کشور صرف پیاده‌سازی سامانه‌ها، تجهیز درگاه‌های بانکی و شعب به سامانه صیاد و آموزش به کارمندان و مشتریان شده است.
در کنار مواردی که پیشتر به آنها اشاره شد، تهیه ساعت‌ها فیلم آموزشی درباره کارکردهای سامانه صیاد از جمله بیش از ۳۰۰ ساعت برنامه در شبکه‌های مختلف صداوسیما، برنامه های آموزش به شعب بانکی و نیز برگزاری مانور آزمایشی – آموزشی به وسیله کارکنان شعب سراسر کشور در اسفند ماه سال گذشته از دیگر اقدامات انجام شده در این خصوص بوده است که مجموعاً میزان کار صرف شده در این پروژه عظیم ملی را به بیش از یک میلیون نفرساعت رسانده است.
گفتنی است در بازه زمانی هفتم تا پایان فروردین سال ۱۴۰۰ و بعد از اجرایی شدن قانون جدید چک، تعداد برگ چک‌های صادر شده و تخصیص داده شده در سامانه صیاد به متقاضیان دسته چک، بیش از ۱۳میلیون برگ بوده است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.