تداوم تبادل و تعامل فکری بدنه آکادمیک و اجرایی اقتصاد کشور

تداوم تبادل و تعامل فکری بدنه آکادمیک و اجرایی اقتصاد کشور

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه نشست های هم اندیشی با اساتید اقتصاد دانشگاه‌های کشور در جمع اساتید دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد: باید جمعی از اساتید دانشکده های اقتصادی را شکل دهیم تا در خصوص هر کدام از موضوعات محدود و معین، ظرف چند ماه خروجی های قابل ارائه برای سیاستگذاری از جمله پیش‌نویس لایحه به وزارت اقتصاد ارایه کنند.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک ملت، خاندوزی در ادامه با بیان اینکه این همکاری می تواند، با محوریت پژوهشکده امور اقتصادی وزارت اقتصاد صورت بگیرد افزود:باید با مشارکت رسمی و مستمر دانشکده ها برای هر موضوعی، طرح مشخصی تعریف شود و بعد از بودجه ۱۴۰۱ که تا آذرماه سال جاری تکلیف آن مشخص می‌شود، این همکاری ها را وارد مرحله اجرایی کرد.
وزیراقتصاد همچنین ابراز امیدواری کرد: با این تعاملات،کیفیت سیاستگذاری های اقتصادی کشور در برخی از حوزه‌ها افزایش یافته و هزینه سیاستگذاری های غلط نیز کاهش یابد.
خاندوزی در خصوص مسئله ارز نیز گفت: بانک مرکزی نباید متأثر از مسیر تحمیلی جریان ارز که در طول چند سال اخیر شکل گرفته قرار گیرد و باید سعی شود با افزایش منابع ارزی، مدیریت مصارف ارزی و سختگیری کردن در حساب سرمایه در کنار مسئله انتظارات، سیاست بازگشت به نرخ‌های پایین‌تر را مد نظر داشته باشد.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه در موضوع بانک ها، مسئله نظارت بر خلق پول بانکی و کنترل ترازنامه بانکی بانک‌های دولتی و خصوصی مهم است‌ افزود: با توجه به گستردگی نظریه های اقتصادی جمع بندی برای اعمال یک سیاست واحد و بی حاشیه کار دشواری است.
بر اساس این گزارش در این نشست تعدادی از اساتید اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی به طرح دیدگاه های خود در زمینه مشکلات اقتصادی کشور پرداختند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.