عدم تخصیص منابع مالی به حوزه راهداری و راهسازی

عدم تخصیص منابع مالی به حوزه راهداری و راهسازی

پروژه‌های راهسازی معطل ۱۲هزار میلیاردتومان اعتبار است
یک‌شنبه, دسامبر 25, 2016 - 12:13 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

معاون برنامه‌ریزی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عدم تخصیص منابع مالی به حوزه راهداری و راهسازی،گفت:برای اجرای پروژه های عمرانی حمل ونقل درسال آتی نیازمند ۱۲هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.

به گزارش دیوان اقتصاد،امیر امینی در گفتگو با مهر، افزود: برای اجرای پروژه‌های حمل و نقل در سال ۹۶ به ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیازمندیم که این منابع مالی مربوط به راهداری، راهسازی و توسعه چند فرودگاه جدید کوچک است.

به گفته وی، در حوزه راهسازی طی سال ۹۶ به ساخت ۴ هزار کیلومتر راه نیازمندیم؛ در راهداری طی دوسال گذشته برنامه های بسیاری عملیاتی شده که بخشی از آنها با منابع سازمان راهداری که از ردیف های متفرقه درآمدی به دست آمده(جرایم، عوارض بارنامه، دوربین های نظارتی، تردد شمار و...) اجرایی شده است.

 معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، اظهار داشت: روکش آسفالت در حوزه بزرگراه‌ها و راه های شریانی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد نسبت به گذشته رشد داشته است و حدود ۱۴ هزار کیلومتر راه روکش شده است که ۷ هزار کیلومتر آن مربوط به آزادراه ها و بزرگراه هاست.

وی به تاثیر کاهش اعتبارات بر انجام پروژه های عمرانی حوزه حمل و نقل اشاره کرد و گفت: با توجه به کاهش بودجه راهداری در لایحه بودجه ۹۶ نسبت به قانون بودجه ۹۵، این بخش تحت تاثیر قرار می گیرد؛ البته عمده منابع مالی پروژه های ریلی، از طریق فاینانس تامین می شد که در لایحه بودجه ۹۶، این منابع مالی به سمت بودجه عمومی رفته است.

وی بیان کرد: بودجه عمومی با سطح انتظار از حوزه حمل و نقل ریلی هماهنگ نیست و نمی تواند منبع پایداری برای توسعه حمل و نقل ریلی باشد ضمن اینکه وقتی بودجه حمل و نقل ریلی به سمت بودجه عمومی می رود، حمل و نقل جاده ای با ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش منابع مواجه می شود.

امینی اضافه کرد: در این شرایط و با کاهش بودجه سال ۹۶ در حوزه پروژه های عمرانی حمل و نقل، طرح های ریلی و جاده ای به نتیجه نمی رسد.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی درباره بودجه سال ۹۵، گفت: منابع مالی در سالجاری هم محقق نشده و تخصیص صفر است اما از محل اسناد خزانه منابعی دریافت شده  و از عملیات اجرایی در بسیاری از کارگاه های عمرانی متوقف نشده است.

وی به حدود ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات در حوزه پروژه های راهسازی و راهداری اشاره کرد و گفت: علی رغم کمبود منابع در این حوزه نسبت به سال های گذشته شاهد رشد چشمگیر اجرای پروژه های عمرانی بودیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.