دستیابی ایران به خودکفایی 95 درصدی در تامین تجهیزات برقی

قائم مقام وزیر نیرو خبرداد:

دستیابی ایران به خودکفایی 95 درصدی در تامین تجهیزات برقی

سه‌شنبه, ژانویه 24, 2017 - 13:10 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به خودکفایی 95 درصدی کشور در تامین تجهیزات برقی، از آمادگی این وزارتخانه برای مشارکت و همکاری بیشتر با دانشگاه ها و توسعه پژوهش خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، «ستار محمودی» در سومین همایش ارتباط صنعت برق با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در محل پژوهشگاه نیرو افزود: امروز صنعت برق به همه جنبه های زندگی بشر ورود کرده و حتی تغییرات آب و هوایی ریشه در مسایل انرژی دارد.

به گفته این مقام مسوول، اهمیت ایمنی و امنیت صنعت برق کمتر از توسعه آن نیست و این صنعت با تهدیدهای مختلف سایبری، مشکلات در شبکه های بزرگ، خاموشی های گسترده و اهداف نظامی مواجه است.

وی دستیابی به ظرفیت نصب شده بیش از 76 هزار مگاواتی نیروگاهی را سرمایه ای ملی دانست و گفت: وزارت نیرو وزارتخانه ای پژوهش محور است که ساختارهایی نظیر پژوهشگاه نیرو و مرکز تحقیقات آب را راه اندازی کرده است.

همزمان با برپایی این همایش دو روزه از 25 عنوان توانمندی صنعت برق در حوزه تحقیقات رونمایی که با هماهنگی و ارتباط صنعت برق و دانشگاه ها و مراکز پژوهشی به نتیجه رسیده رونمایی شد.

استفاده از میکروپایل (ریزشمع) در فونداسیون های بتنی خطوط فوق توزیع و انتقال، بهینه سازی فونداسیون دکل های چهار مداره 230 و 63 کیلوولت، کنترل کننده قابل برنامه ریزی PLC در حفاظت اتصال زمین فیدرهای خروجی پست های فوق توزیع و ساخت یک Frame Work برای امنیت سیستم اسکادا از جمله عناوین پژوهشی است از طریق ارتباط صنعت برق و دانشگاه به نتیجه نهایی رسیده است.

در حاشیه این همایش، برخی فعالیت های مشترک به نتیجه رسیده در قالب یک نمایشگاه جانبی، به نمایش درآمده است.

ارایه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری در شرکت های زیرمجموعه صنعت برق، معرفی ظرفیت های بالقوه داخلی به منظور استفاده بهینه و موثر از آنها در رفع نیازمندی های صنعت برق، تبیین نقش و اهمیت بالای پژوهش در حل مشکلات صنعت برق کشور بر مبنای راهکارهای علمی، دستاوردهای پژوهشی و طرح های تحقیقاتی در قالب تئوری و عملی، بررسی چالش ها و موانع ارتباط صنعت برق و دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و ارایه راه حل عملی به منظور دستیابی به اهداف طرح ها و رفع موانع تجاری سازی نتایج طرح های موفق در صنعت برق ، جلب همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برای رفع نیازهای عمده صنعت برق از طریق عرضه نیازمندی ها در نمایشگاه جانبی و نزدیک کردن انتظارات صنعت و دانشگاه به یکدیگر، از مهمترین اهداف این همایش است.

از میان 223 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش، 32 مقاله پذیرفته شده است که از این بین 24 مقاله برای ارائه شفاهی، چهار مقاله رزرو و هشت مقاله در قالب پوستر ارایه خواهد شد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.