۷۹۸ هزار و ۶۳۶ نفر در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند

۷۹۸ هزار و ۶۳۶ نفر در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند

سرپرست بانک مسکن با اعلام اینکه تاکنون ۷۹۸ هزار و ۶۳۶ نفر در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند، از انعقاد قرارداد پرداخت تسهیلات با ۲۰۰ هزار و ۲۶۱ واحد به مبلغ ۶۸ هزار و ۹۶ میلیاردتومان خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد از وزارت راه و شهرسازی، «علی عسکری» در خصوص روند ارایه تسهیلات به متقاضیان طرح نهضت مسکن، پرداخت وجه به سازندگان و افتتاح حساب متقاضیان افزود: تاکنون ۷۹۸ هزار و ۶۳۶ نفر متقاضی پذیرفته شده در طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند.

وی اظهار کرد: مبلغ کل واریزی به حساب سازندگان از محل تسهیلات و آورده ۴۵ هزار و ۱۸ میلیاردتومان است که از این میزان، ۱۶ هزار و ۳۹۸ میلیاردتومان از محل آورده متقاضیان و ۲۸ هزار و ۶۲۰ میلیاردتومان از محل تسهیلات واریز شده است.

سرپرست بانک مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون با ۲۰۰ هزار و ۲۶۱ واحد به مبلغ ۶۸ هزار و ۹۶ میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.