عضو هیات مدیره بیمه خاورمیانه می گوید در حالی که متوسط سهم بیمه های زندگی در دنیا ۴۵ درصد است، اما این رقم در ایران حدود ۱۲ درصد بوده که نشان دهنده ظرفیت بالا برای فعالیت در این رشته بیمه ای است.
فعالیت تنها یک شرکت به صورت تخصصی بر روی بیمه زندگی
فعالیت تنها یک شرکت به صورت تخصصی بر روی بیمه زندگی
به گزارش دیوان اقتصاد، سیدحسین سلیمی در گفتگو با ایبِنا درباره وظایفی که مجلس شورای اسلامی برای صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته از جمله افزایش سهم بیمه های زندگی به ۵۰ درصد گفت: در ایران بیشتر شرکت های بیمه، شرکت های عمومی هستند و تنها یک شرکت به صورت تخصصی بر روی بیمه های زندگی فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه در دنیا بیشتر پس انداز افراد در قالب طرح های بیمه های عمر و زندگی است، افزود: بیمه های زندگی این امکان را به دارندگان آنها می دهد که نه تنها از مزایای بیمه های فوت قبل از پایان بیمه نامه استفاده کنند بلکه بعد از گذشت ۲۰ سال از مستمری خوبی برخوردار باشند یا مبلغ قابل توجهی با توجه به ذخایر ریاضی خود دریافت کنند.
نایب رییس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران گفت: مجلس شورای اسلامی در حقیقت با اعلام لزوم افزایش سهم بیمه های زندگی به ۵۰ درصد، می خواهد سهم بیمه های زندگی به میانگین بین المللی برسد.
عضو هیات مدیره بیمه خاورمیانه ادامه داد: به نظر من رسیدن به سهم ۵۰ درصدی بیمه های زندگی تا پایان برنامه ششم توسعه در صورتی که چند شرکت تخصصی دیگر در زمینه بیمه زندگی وارد بازار شوند، امکان پذیر است.
سلیمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشتر شرکت های بیمه در زمینه بیمه اجباری ثالث و بیمه های تکمیلی درمان فعالیت می کنند و ورود جدی به بیمه های اختیاری از جمله بیمه زندگی نداشته اند.
وی با برشمردن مزایای مختلف بیمه های عمر گفت: افراد می توانند با اختصاص بخش کوچکی از حقوق و درآمد ماهیانه خود به بیمه های عمر می توانند بعد از مدتی تسهیلات از محل ذخیره خود دریافت کنند و در بلندمدت از مزایای مختلف این بیمه نامه استفاده کنند.
نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران درباره پیشنهاد عبدالناصر همتی؛ رییس کل بیمه مرکزی مبنی بر تشکیل شرکت های تخصصی بیمه عمر در زیر مجموعه شرکت های بیمه عمومی کنونی گفت: در حال حاضر، برخی شرکت ها برای جبران خسارت بیمه های ثالث از ذخیره صندوق های بیمه های عمر استفاده می کنند که کار اشتباهی است.
سلیمی با استقبال از پیشنهاد همتی گفت: بیمه های عمر باید صندوق جداگانه ای داشته باشند؛ راهکار این موضوع نیز این است که یا شرکت های بیمه های در زیرمجموعه خود شرکت تخصصی و صندوق جداگانه و تحت نظارت داشته باشند یا بیمه مرکزی پروانه فعالیت شرکت های دیگری در زمینه بیمه زندگی بدهد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد