عضو هیات مدیره بانک سپه از دریافت درخواست تامین مالی خارجی ها و بررسی آن توسط بانک مرکزی خبر داد.
درخواست تامین مالی خارجی ها روی میز بانک مرکزی
درخواست تامین مالی خارجی ها روی میز بانک مرکزی
به گزارش دیوان اقتصاد، مصطفی پرتوافکنان در پنل تخصصی راه اندازی شعبه بانک های ایرانی در اروپا که در چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران- اروپا برگزار شد با اشاره به فعالیت سه شعبه رم، لندن و پاریس این بانک گفت: پیش از تحریم ها گردش مالی ارزی بانک سپه در حدود ۷ میلیارد دلار بود و بعد از برجام تلاش بانک سپه بر این بود تا از نظر ساختاری و نیروی انسانی و نرم افزاری خود را تقویت کند.
وی تصریح کرد: بعد از برجام با اقدامات انجام شده مبادلات دلاری بانک سپه به حدود ۶ میلیارد دلار رسیده است و در تلاش هستیم تا این رقم را افزایش دهیم.
پرتوافکنان اعلام کرد: چند بانک خارجی برای تامین مالی قراردادهایی را برای بانک سپه ارسال کرده اند و این موضوع در حال بررسی در بانک مرکزی است.
عضو هیات مدیره بانک سپه افزود: در حال حاضر بانک سپه ۲.۲ میلیارد دلار با همکاری ۴ بانک دیگر در پروژه های بزرگ در حال سرمایه گذاری است.
وی اعلام کرد که بانک سپه در تلاش برای راه اندازی شعب خود در کشورهای چین و کره جنوبی است زیرا حجم مبادلات تجاری و اقتصادی ایران با این دو کشور بسیار بالاست.
هماپور: تطابق یکی از چالش های نظام بانکی ایران برای ارتباط با نظام بین المللی است
در ادامه این پنل یک صاحب نظر پولی و بانکی با اشاره به برطرف شدن بخشی از تحریم های بانکی پس از برجام، گفت: تطابق، یکی از چالش های نظام بانکی ایران برای برقراری ارتباط مجدد با نظام بانکی بین المللی است.
ناصر هماپور با بیان این مطلب افزود: یکی از مهم ترین نقش هایی که نظام بانکی ایران برای بهبود شرایط اقتصادی می تواند ایفا کند، افزایش سرمایه است زیرا از بعد داخلی کاملا مشخص است که نظام بانکی ایران برای تامین مالی تمام بخش های اقتصادی ایران آمادگی ندارد.
وی تصریح کرد: تنها تعداد کمی از بانک های ایرانی در نظام رتبه بندی بین المللی دارای رتبه هستند و سایر بانک ها نیز باید از موسسات رتبه بندی درجه اعتباری بگیرند.
این صاحب نظر پولی و بانکی ادامه داد: بعد از برجام بیشتر چالش هایی که بانک های ایرانی با آن روبه رو بودند، برطرف نشدن تمامی تحریم ها و آمادگی ناکافی بانک ها برای همکاری های بانکی بین المللی بود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد