وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه در طرح عرضه خودروهای وارداتی

وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه در طرح عرضه خودروهای وارداتی

بانک سپه امکان وکالتی کردن حساب های مشتریان را در طرح یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به صورت غیر حضوری فراهم کرد. 
 

به گزارش دیوان اقتصاد، در راستای اجرای اطلاعیه شماره ۲ وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر آغاز فروش خودروهای وارداتی و ثبت‌نام جدید جهت عرضه خودروهای مازاد در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی saleauto.ir، بانک سپه زمان وکالتی کردن حساب‌ها و شروع فرآیند ثبت‌نام را اعلام کرد.

مشتریان می توانند از روز یکشنبه 1402.11.15 تا ساعت 13:00 روز چهارشنبه 1402.11.18 به صورت غیر حضوری  با مراجعه به نشانی اینترنتی vbank.banksepah.ir نسبت به وکالتی نمودن حساب خود با رعایت حداقل مانده حساب به نام سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده (خودروهای وارداتی) با مبلغ مسدودی 5 میلیارد ریال اقدام کنند.

ضمناً مشتریان از روز دوشنبه 1402.11.16 تا ساعت 23:59 روز جمعه 1402.11.20 می توانند نسبت به ثبت نام در سامانه مذکور اقدام فرمایند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.