داتین همراه دانشگاه خاتم برای توانمندسازی دانشجویان

داتین همراه دانشگاه خاتم برای توانمندسازی دانشجویان

شرکت داتین، امسال هم همراه با دانشگاه خاتم و برای سومین سال پیاپی، بورسیه مهارتی- آموزشی خود را در اختیار دانشجویان دانشگاه خاتم قرار می‌دهد. با هدف آشنایی دانشجویان این دانشگاه با داتین و فعالیت‌های آن در اکوسیستم مالی کشور، مدیران این شرکت در نشست صمیمانه خوشامدگویی به دانشجویان ورودی 1403 رشته کامپیوتر دانشگاه خاتم حضور داشتند. 

به گزارش دیوان اقتصاد، این برنامه روز 30 مهرماه با حضور مدیرعامل فناپ، معاونان داتین، مدیر و اعضای هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر این دانشگاه برگزار شد.

کوله‌پشتی خود را از مهارت‌ها پر کنید
حمیدرضا آموزگار، معاون توسعه محصول داتین در ابتدای سخنان خود به دانشجویان توصیه کرد در دوران کارشناسی کوله‌پشتی خود را از مهارت‌ها و توانمندی‌های گوناگون پر کنند، چراکه هرچقدر این اندوخته‌ها بیشتر باشد، مسیر آنها نیز روشن‌تر است.

معاون توسعه محصول داتین، دوران کارشناسی را نقطه عطفی برای دانشجویان مهندسی کامپیوتر ورودی 1403 دانشگاه خاتم خواند و گفت: «این زمان برای کسانی است که می‌خواهند آینده خود را از هر جهت بسازند، چه آینده کاری و چه مسیری که شما از نظر اجتماعی و نوع زندگی طی می‌کنید. در این مدت، شما اندازه ظرف خود می‌توانید امکانات، دانش و توانمندی کسب کنید. پس از این چهار سال هم درحال مصرف این اندوخته‌ها خواهید بود.»

به اعتقاد آموزگار امکانات دانشگاه خاتم به‌عنوان یک دانشگاه غیرانتفاعی، بسیار فراتر از چیزی است که ممکن است در خیلی از دانشگاه‌های دیگر کشور وجود داشته باشد. او با طرح این نکته گفت: «با توجه به اینکه شما درون این تجربه هستید، ممکن است حس نکنید ظرفیتی که عرضه شده و امکاناتی که می‌توانید درازای آن ایجاد کنید، چه ارزش خاصی را به وجود می‌آورد.»

او به صحبت‌های پیشین خود اشاره کرد و گفت: «هرچقدر کوله‌پشتی دانشی و توانمندی خود را پر کرده باشید، گروه مالی پاسارگاد زمینه استفاده و بلوغ بیشتری از این دانش و کوله‌پشتی را برای شما فراهم می‌کند. به این ترتیب، می‌توانید سیر اثرگذاری خود را در زندگی‌ به شکل مناسبی شکل دهید و درنهایت، به‌خاطر ارزشی که ایجاد کرده‌اید، به رضایت‌مندی درونی برسید.»

معاون توسعه محصول داتین در پایان ابراز امیدواری کرد که دانشجویان چهار سال پرتلاش و اثربخش را طی کرده و روزبه‌روز از قابلیت‌هایی که دانشگاه خاتم ایجاد و مسیر آن را برایشان هموار کرده، بیشتر استفاده کنند.

تحول دیجیتال و راهبری با سبک و سیاقی جدید
در ادامه این رویداد، شهاب جوانمردی، مدیرعامل فناپ برای دانشجویان آرزو کرد خاطراتی که مجموعه دانشگاه خاتم و گروه مالی پاسارگاد، حین تحصیل، برای آنها خواهد ساخت آنقدر شیرین، مطلوب و دوست‌داشتنی باشد که همیشه علاقه‌مند به برگشت به مبدا بوده و همراه و درکنارش باشند.

او در ادامه به معرفی گروه مالی پاسارگاد پرداخت که در سال 1384 تاسیس شده و شاید یکی از متاخرترین گروه‌های مالی و بانک‌های خصوصی در کشور باشد. او این گروه را بزرگترین و جدی‌ترین نهاد مالی خصوصی در سطح کشور دانست که از حیث برند و اعتبار در سطح جهانی، خوشنام‌ترین و برترینشان است.

او مجموعه فناپ و داتین را دو همراه دانشگاه خاتم تلقی کرد که سعی دارند بحث آموزش فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر را برای توسعه سرمایه‌های انسانی بالقوه خود دنبال کنند. به باور جوانمردی در مسیری که صنایع مختلف به‌سمت دیجیتالی‌شدن پیش می‌روند، نیازی جدی‌تر به متخصصینی‌ است که دارای قابلیت‌های بالاتری بوده و می‌توانند این تحول دیجیتالی و راهبری با سبک و سیاق جدید را در صنایع و عرصه‌های مختلف به دست بگیرند. بنابراین باید متخصصین کارآمد، زیرساخت‌های فناورانه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را فراهم کنند که بخشی از این امید را افرادی مانند دانشجویان خاتم محقق خواهند کرد.

احسان اخترکاوان، مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم نیز دیگر سخنرانی بود که به دانشجویان خیر مقدم گفت. او به بیان تاریخچه دانشگاه خاتم پرداخت و گفت که این دانشگاه در سال 1375 تاسیس شد. در یک دوره محدود، فعالیت دانشگاه برای مدتی متوقف شد و حدود سال 1391 با یک تغییر اساسی در مدیریت دانشگاه، اعضای هیئت امنای دانشگاه عوض شد. گروه مالی پاسارگاد از دانشگاه حمایت کرد و از آن روز به بعد دانشگاه حیاتی دوباره پیدا کرد. دانشگاه اکنون شش ساختمان دارد و کمپین پردیس، در نزدیکی پارک علم و فناوری پردیس درحال ساخت است و در مهرماه 1405 یا 1406 این دانشگاه افتتاح خواهد شد.

در ادامه این رویداد، پنلی با حضور هومن مسگری، معاون مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های داتین، مهدیه نوروزیان، معاون برنامه‌ریزی و توسعه داتین و احسان اخترکاوان، مدیرگروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم برگزار شد تا به سوالات دانشجویان درباره یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی در دوران تحصیل، شروط و احتمال لغو بورسیه در این دوران، شرایط استخدام و کارآموزی در شرکت‌های زیرمجموعه فناپ و… پاسخ دهند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.