اقدامات مهمی از «فولاد غدیر نی ریز» که کمتر به آن پرداخته شده است

اقدامات مهمی از «فولاد غدیر نی ریز» که کمتر به آن پرداخته شده است

مجتمع فولاد غدیر نی ریزدر چند سال اخیر در کنار اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در بخش مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌های بسیار مهمی را به بهره‌برداری رسانده است که از نگاه اجتماعی بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند اطلاع رسانی است. اما این دستاورد‌ها برای اهالی منطقه که بسیار دلگرم کننده و مهم است آن طور که باید معرفی نشده است.  

به گزارش دیوان اقتصاد، مجتمع فولاد غدیر نی ‌ریز، به‌عنوان یکی از هفت طرح فولادی استانی ایران، نقش مهمی در توسعه صنعت فولاد کشور ایفا می‌کند. البته پس از خروج این مجموعه از هفت طرح فولادی توسعه سرعت بیشتری به خود گرفت. 

غدیر نی ریز با بهره برداری از طرح های خود توانست اثر گذاری اقتصادی خوبی به همراه داشته باشد. روند فعالیت های این مجموعه در سال جاری باعث شده تا نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و صنعت فولاد ایفا کند. همین موضوع باعث شد تا غدیر نی ریز سال جاری را پر قدرت تر شروع کرده و به سمت تحقق برنامه های خود پیش ببرد.

توسعه فعالیت های غدیر نی ریز باعث شده تا این مجموعه در اشتغالزایی منطقه نیز اثر گذار باشد. مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز با اجرای پروژه‌های توسعه‌ای متعدد، نقش مهمی در اشتغال‌زایی منطقه ایفا کرده است. به‌عنوان نمونه، پس از برگزاری آزمون استخدامی در سال گذشته 455 نفر و همچنین 1100 نفر پس از برگزاری دوره های آموزشی در این مجموعه جذب شده که از این میزان بیش از 93 درصد آن از بومی های منطقه بوده است این میزان اشتغالزایی درشهری کوچک می تواند بارقه های امید و آینده سازی را در جوانان به وجود آورد. 

علاوه بر این، با توسعه سرمایه انسانی و جذب نیروهای محلی، این مجتمع به‌طور مستمر در حال افزایش فرصت‌های شغلی در منطقه است. چنین اقداماتی از سوی غدیر نی ریز باعث شده تا این مجموعه در حوزه های مسئولیت اجتماعی نیز تاثیر گذارباشد. اما نکته مهم آن است که برخی دستاوردهای غدیر نی ریز بی شک برای عموم مردم از اهمیت بیشتری برخوردار است. 

به عنوان مثال این مجموعه نقش مهمی در رفع محرومیت و توانمندسازی منطقه داشته است. احداث پنجمین دریاچه مصنوعی کشور در نی ریز و ساخت بزرگترین تفرجگاه خانوادگی در منطقه گام مهمی در زدودن غبار محرومیت در این بخش ازجغرافیای کشور است.

از سویی دیگر در کنار اقداماتی در حوزه زنجیره فولاد در حوزه خدمات درمانی نیز پیشگام بوده است. همچنین این مجموعه در تلاش است تا با پیگیری مسئولان و تجهیز درمانگاه‌ های شبانه‌ روزی قطرویه و بیمارستان قدیم، گامی دیگر در جهت رفع این مشکلات بردارد. 

در این راستا تجهیز بیمارستان شهدای سلامت نی ریز به دستگاه ام آر آی که در گذشته اهالی منطقه باید مسافت طولانی برای استفاده از این دستگاه طی می کردند یکی دیگر از دستاورهای غیر صنعتی غدیر نی ریز است که آنطور که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.

از دیگر اقدامات این مجموعه فولادی در مدت زمانی کوتاه در حوزه عمل به مسئولیت های اجتماعی می توان به ساخت سالن چند منظوره 2 هزار نفری، استخر، مرکز فنی آموزشی، اقامتگاه ورزشی و.... اشاره کرد.

در این راستا مشارکت در پروژه انتقال آب خلیج فارس به نی ریز و همچنین واگذاری حق آبه از سد نی ریز به مردم منطقه از دستاوردهای مهم دیگری است که برای یک مجموعه صنعتی رقم خورده است.

اما چرا چنین اقدامات مهمی اعم از اشتغالزایی تا تجهیز مراکز درمانی و احداث بزرگترین تفرجگاه خانوادگی در نی ریز آن طور که باید اطلاع رسانی نشده است. در حالی که اطلاع رسانی درباره این اقدامات تاثیر بسزایی در توسعه مناطق کمتر برخودار دارد و از سویی دیگر می تواند  بر حمایت حداکثری مردم منطقه از توسعه صنایع اثر گذار باشد. 

بی شک اصلی ترین پاسخ به این سوال تقویت رسانه ای فولاد غدیر نی ریز و پرداختن به تحولات ایجاد شده در منطقه نی ریز است. 

 
تقویت حوزه اطلاع رسانی به عنوان پیشانی مجموعه غدیر نی ریز می تواند از سویی دیگر به دریافت خواسته های مردم منجر شود و از سویی دیگر اقدامات را به گوش مردم برساند. درنتیجه این مجموعه به عنوان یکی از مهمترین شرکت های فولادی که در تلاش است توسعه را با سرعت بالایی پیش ببرد باید در کنار این موضوع به سراغ تقویت حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی خود نیز رفته و با سرمایه گذاری در این حوزه بیش از گذشته در حوزه مسئولیت های اجتماعی ایفای نقش کند. 

این مجتمع با تولید سالانه 800 هزار تن آهن اسفنجی و 1 میلیون تن فولاد، زنجیره ارزش تولید فولاد را تکمیل کرده و به توسعه صنعت فولاد کشور کمک می‌ کند .به همین دلیل با تکمیل این زنجیره حضور غدیر نی ریز در پروژه های مسئولیت های اجتماعی نیز پررنگ تر خواهد شد. 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.