نقش مهم دولت برای افزایش سرمایه‌ بانک‌ها

نقش مهم دولت برای افزایش سرمایه‌ بانک‌ها

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: علاوه بر قانون هفتم توسعه و قوانین بودجه سنواتی، در لایحه الحاقی 3 که پیش رو داریم نیز افزایش سرمایه بانک‌های دولتی را در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش دیوان اقتصاد، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی به خبرنگار این بانک گفت: در لایحه بودجه 1404 بدهی دولت و شرکت‌های دولتی به نظام بانکی حدودا 200 هزار میلیارد تومان بوده و 50 هزار میلیارد تومان نیز برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در نظر گرفته ایم.

وی با بیان اینکه در این لایحه برای پرداخت بدهی دولت، محل مولد سازی دارایی‌ها را در نظر داریم، افزود: در این راستا وزارت امور اقتصادی و دارایی را موظف کردیم با فروش دارایی‌های مازاد غیر منقول، بدهی‌های بانک‌ها را پرداخت کند و پیشنهادات دیگری هم در بخش هزینه ای برای افزایش سرمایه بانک ها داریم که لازم است در نهایت برای این موضوع ، دولت پای کار بیاید.

زارع با تاکید بر اینکه بخشی از ناترازی بانک ها ناشی از تسهیلات تکلیفی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه به اقشار مختلف جامعه همواره تاکید دارند و ما نیز 375 هزارمیارد تومان منابع قرض الحسنه  برای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، خرید، رهن و اجاره مسکن در نظر گرفتیم و همچنین در تلاشیم تسهیلات تکلیفی که سال آینده قرار است پرداخت شود را در مجلس مدیریت کنیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به اینکه لایحه الحاق3 را در پیش رو داریم، گفت:  در این لایحه و قوانین بودجه سنواتی و قانون هفتم توسعه به افزایش سرمایه بانک‌ها تاکید داریم و معتقدیم باید به افزایش سرمایه بانک ها کمک کنیم و ناترازی ها را به حداقل برسانیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.